+JuNNNNkie Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Am un laptop cu Windows 7 și aseară am descarcat un film.. era arhivat. Azi am vrut sa îl pun pe stick filmu numai e a dispărut. . și cum s-a descarcat aseară filmul l-am verificat dacă s-a descarcat și am oprit laptopul și nu l-am șters. Am mai pățit asa cu niște piese. Le-am pus pe desktop peste puțin timp a dispărut. Va rog sa îmi ziceți ce are ca de nu îl sparg.
+Mixlight Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Sunt diferite programe malware care odata ce ti-au infectat dispozitivul iti sterg date din el . Daca e asa cum zic eu scapa de el repede pana nu se pune sa-ti stearga fisiere din windows
snd Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 vezi sa nu le fi bagat antivirusu in carantina USP
+Andrei T. Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Ori ai un virus care-ti sterge fisierele, ori ti le baga antivirul in carantina dar nu prea cred. Cel mai bine ar fi sa reinstalezi windows-ul.
Artanis Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Eu zic să-l spargi, poate au să curgă fișierele alea de pe undeva din el. Un disk check ai mai făcut în ultima vreme, să vezi dacă are bad-uri? Ai programe gen HDD Sentinel, sau HD Tune Pro ca să vezi dacă are erori de scriere. L-ai mai lovit, scăpat, deșurubat capacul, alte lucruri de genul?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now