Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bun, pai am pus un "banner" in header si acum vad ca meniul de navigatie a luat-o rasna.

As vrea sa stiu cum as putea sa-l mut mai sus..

Si daca se poate sa-mi spuneti cum as putea sa continui aceea linie neagra deasupra logoului AVENGERS.

Imagini:

sPR6n2F.png

Edited by #crowley

Posted
5 minutes ago, BebeGFX said:

In ipb_style.css, apesi ctrl + f si cauti : ecila-menu iar aici ai : padding, modifici dupa bunul plac, o idee este 125px

Cat despre bara aceea , poti sa ma ajuti ?

Posted

Iti recomand sa schimbi tema, ai mai multe probleme prin ea si nu cred ca te descurci sa le rezolvi + daca vrei sa faci o "comunitate de gaming " iti recomand un skin pe negru cu 2-3 culori prin el.

Posted (edited)
1 minute ago, BebeGFX said:

Iti recomand sa schimbi tema, ai mai multe probleme prin ea si nu cred ca te descurci sa le rezolvi + daca vrei sa faci o "comunitate de gaming " iti recomand un skin pe negru cu 2-3 culori prin el.

Faza e ca nu eu sunt fondator acestei comunitati.. eu doar ma ocup de ea. Fondatorul principal a spus ca vrea o tema pe alb..

Mersi de ajutor.

Edited by #crowley
Posted

Nu este nevoie sa schimbi tema , intra si tu la ipb_styles.css , cu functia CTRL+F cauti branding si modifici dimensiunile de la height in 325px , sau daca e prea mare cu 325 modific tu cu valori mai mici pana ajungi la o valoare potrivita !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.