#crowley Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 (edited) Bun, pai am pus un "banner" in header si acum vad ca meniul de navigatie a luat-o rasna. As vrea sa stiu cum as putea sa-l mut mai sus.. Si daca se poate sa-mi spuneti cum as putea sa continui aceea linie neagra deasupra logoului AVENGERS. Imagini: Edited December 28, 2016 by #crowley
+BebeGFX Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 In ipb_style.css, apesi ctrl + f si cauti : ecila-menu iar aici ai : padding, modifici dupa bunul plac, o idee este 125px
#crowley Posted December 28, 2016 Author Report Posted December 28, 2016 5 minutes ago, BebeGFX said: In ipb_style.css, apesi ctrl + f si cauti : ecila-menu iar aici ai : padding, modifici dupa bunul plac, o idee este 125px Cat despre bara aceea , poti sa ma ajuti ?
+BebeGFX Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 Iti recomand sa schimbi tema, ai mai multe probleme prin ea si nu cred ca te descurci sa le rezolvi + daca vrei sa faci o "comunitate de gaming " iti recomand un skin pe negru cu 2-3 culori prin el.
#crowley Posted December 28, 2016 Author Report Posted December 28, 2016 (edited) 1 minute ago, BebeGFX said: Iti recomand sa schimbi tema, ai mai multe probleme prin ea si nu cred ca te descurci sa le rezolvi + daca vrei sa faci o "comunitate de gaming " iti recomand un skin pe negru cu 2-3 culori prin el. Faza e ca nu eu sunt fondator acestei comunitati.. eu doar ma ocup de ea. Fondatorul principal a spus ca vrea o tema pe alb.. Mersi de ajutor. Edited December 28, 2016 by #crowley
Ruby Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Nu este nevoie sa schimbi tema , intra si tu la ipb_styles.css , cu functia CTRL+F cauti branding si modifici dimensiunile de la height in 325px , sau daca e prea mare cu 325 modific tu cu valori mai mici pana ajungi la o valoare potrivita !
+Căpșunelu Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Te bagi la învățat codurile css, după în temă la custom.css modifici după bunul plac.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now