Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am si eu o problema . Instalez windows 7 de pe un stick bootabil pe un PC ( Pentium 4 3.00 GHz , placa video 512 , hardul este IDE 80 gb , 2gb ram DDR II , placa de baza un asus rocket << nu stiu exact modelul acum, ceva cu 775>> ) si mi se blocheaza cand ajunge la schimbarea rezolutiei ... Dupa ce copiaza fisierele si aproape termina instalul , setupul se blocheaza dupa aceasta auto-setare a rezolutiei ... Putin ajutor? :)

• Moderators
Posted

Probabil e de la faptul ca incerci sa instalezi windows 7 pe un P4... L-ai mai avut instalat pana acum ? (daca da atunci WOW, nu credeam ca e posibil)

Ai partitii ? cat spatiu are partitia pe care instalezi ? W7 ocupa 20gb lejer, daca nu imediat dupa instalare, atunci la ceva timp oricum o sa iti rupa HDD-ul.

Posted

30 gb are partitia pe care instalez. Si nu , nu l-am mai avut instalat , am zis sa incerc ... Cred ca pana la urma raman la XP SP3 , aparent xp-ul il agreeaza dara nici o problema... Posibil sa ai dreptate Dan . Multumesc mult de ajutor !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.