Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! am si eu o problema cu un laptop fujitsu, deci eu cand vreau sa scriu ceva oriunde asi scrtie mi se muta acea liniuta se duce la capat adica spre stanga nu pot scrie. (nu stiu cum sa numesc acea liniuta dar e asta care clipeste )

Precizez ca tastatura laptop-ului nu functioneaza,nu merg toate tastele asa ca i-am pus una externa o citeste in win. deci sunt multumit.
problema mea este aceasta liniuta care se muta. stie cineva de la ce ar putea fi? Multumesc.

• Moderators
Posted

Banuiesc, ca atingi touchpad-ul cu antebratele si ti se muta 'liniuta' unde e cursorul mouse-ului. Vezi daca nu cumva ai buton sa dezactivezi touchpad-ul daca nu il folosesti, sau cel putin cand scrii.

In rest, nu am nici o idee ce-ar putea fi... poate sa fie busit touchpad-ul.. si la fiecare miscare sa dea click unde e mouse-ul..

• Upvote 1
Posted
Just now, Dan O. said:

Banuiesc, ca atingi touchpad-ul cu antebratele si ti se muta 'liniuta' unde e cursorul mouse-ului. Vezi daca nu cumva ai buton sa dezactivezi touchpad-ul daca nu il folosesti, sau cel putin cand scrii.

In rest, nu am nici o idee ce-ar putea fi... poate sa fie busit touchpad-ul.. si la fiecare miscare sa dea click unde e mouse-ul..

Cred ca am ta-ti multumesc inzecit daca functioneaza am dezactivat touchpad-ul si acum astep sa vad daca mai am probleme voi reveni.. pana atunci Multumesc ;)

Posted (edited)
On 1/6/2017 at 10:17 AM, Dan O. said:

Dan O: Am rezolvat problema am dezactivat touchpad-ul si driverul tastaturi laptop-ului acum nu mai sunt probleme Multumesc mi-ai fost de mare ajutor.

Edited by VIPZeuss

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.