Jump to content

Lipsa driverelor în windows-ul actual.


FLW

Recommended Posts

Salutări. Am să încerc să-mi structurez cât mai bine problema, pentru a mă face cât mai înțeles.

Dețin un ASUS, prima dată din cauza lăcomiei am dorit instalarea windows-ului ( Windows 7 ) pe SSD-ul ( partiția D ) de 24GB care ar trebui folosit strict doar pentru CACHE. Toate bune și frumoase, cu timpul m-am săturat să nu beneficiez de toate opțiunile windows-ului ( funcția de search, nu puteam vedea pozele, etc; - toate aceste funcții au fost dezactivate pentru a putea încăpea windows-ul pe acel SSD ).

Problema care este de fapt ? O dată cu instalarea noului Windows pe HDD ( tot widnows 7, pe partiția C ) D-ul a rămas ocupat cu fișierele vechiului windows. Marea problemă este că placa video nVidia nu-mi funcționeaza ( spre ex, CS 1.6 îmi sacadeaza în ultimul hal ); de altfel, în lista de programe instalate a windws-ului nu-mi apare ca fiind instalat nici un driver, pe când, la device manager driverele apar ca și având update-urile instalate la zi. Acest fapt îmi creează o nelămurie și o stare de disconfort.

Dacă ați putea să mă ajutați, v-aș fi recunoscător. Nu știu ce informații ar trebui specificate, dar aștept răspunsurile voastre. Mulțumesc.

 

@Din ce search-uri am mai dat eu pe net, țin să specific faptul că la pornirea windws-ului nu mă pune să aleg unul dintre ele ( probabil și din cauză că ambele sunt windows 7, o dată cu trecerea anilor, am rămas puțin pe lângă domeniu ).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Simplu: formatezi complet HDD și o iei de la 0. Tu ai deja fișierele driverelor pe disc și din această cauză apar ca și cum ar fi deja instalate.

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.