Jump to content

Lipsa driverelor în windows-ul actual.


FLW

Recommended Posts

Salutări. Am să încerc să-mi structurez cât mai bine problema, pentru a mă face cât mai înțeles.

Dețin un ASUS, prima dată din cauza lăcomiei am dorit instalarea windows-ului ( Windows 7 ) pe SSD-ul ( partiția D ) de 24GB care ar trebui folosit strict doar pentru CACHE. Toate bune și frumoase, cu timpul m-am săturat să nu beneficiez de toate opțiunile windows-ului ( funcția de search, nu puteam vedea pozele, etc; - toate aceste funcții au fost dezactivate pentru a putea încăpea windows-ul pe acel SSD ).

Problema care este de fapt ? O dată cu instalarea noului Windows pe HDD ( tot widnows 7, pe partiția C ) D-ul a rămas ocupat cu fișierele vechiului windows. Marea problemă este că placa video nVidia nu-mi funcționeaza ( spre ex, CS 1.6 îmi sacadeaza în ultimul hal ); de altfel, în lista de programe instalate a windws-ului nu-mi apare ca fiind instalat nici un driver, pe când, la device manager driverele apar ca și având update-urile instalate la zi. Acest fapt îmi creează o nelămurie și o stare de disconfort.

Dacă ați putea să mă ajutați, v-aș fi recunoscător. Nu știu ce informații ar trebui specificate, dar aștept răspunsurile voastre. Mulțumesc.

 

@Din ce search-uri am mai dat eu pe net, țin să specific faptul că la pornirea windws-ului nu mă pune să aleg unul dintre ele ( probabil și din cauză că ambele sunt windows 7, o dată cu trecerea anilor, am rămas puțin pe lângă domeniu ).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.