SHINELCO Posted January 21, 2017 Report Posted January 21, 2017 Am adaugat icon la grupuri de vro 2/3 saptamani, nici-o probleme totul bine, azi cand intru pe forum vad, ca apare la Board_stats la cel mai nou membru icon-ul de mai mult ori, in poza arata de 3, dar de fiecare data cand dau refresh se mai adauga un icon, si nu e nu mai la mine, vad si alti membri chestia asta. Am schimbat Icon-ul, Am schimbat Link-ul sursa de la icon, am schimbat board_stats dar nimic tot asa ramane. Specific ca in ultima perioada nu am mai modificat nimica la tema. http://imgur.com/3fC5I8Z
Ruby Posted January 21, 2017 Report Posted January 21, 2017 la board_stats cauta sa nu fie imaginea cu repeat !
SHINELCO Posted January 22, 2017 Author Report Posted January 22, 2017 On 21/01/2017 at 2:45 PM, Ruby said: la board_stats cauta sa nu fie imaginea cu repeat ! Nu e de la Board_stats ca nu acolo am introduc imaginile, oricum multumesc pentru interesul dat. Rezolvat, am instalat o versiune putin mai veche a hook-ului si acuma vad ca problema nu mai exista. Se poate da T/C
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now