Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Astazi mi-am achizitionat un sistem Myria my8000 , le-am instalat tot si dupa cand le-am pus in pc nu se aude.. cand dau la playback devices imi apare digital audio.. inloc sa-mi apara tab-ul high defition audio ... si mi-am instalat driverul realtek tot .. si nimic + windows update's si tot nimic.. si nu stiu ce sa fac..

Posted

Nu ai nevoie de nici un driver pentru sisteme audio. Vezi doar sa fie conectate cablurile RCA la "intrare" (INPUT) si mufa Jack pusa in mufa verde daca e unitate desktop sau in mufa cu casti daca e laptop.

Posted

totul este pus. nici la casti nu merge, cand dau pe playback device apare Digital Audio(S/PDIF)... si m am uitat la realtek high defition si e eroarea de cod 10

Posted

Bun... atunci spune-ne la ce anume doresti sa conectezi sistemul. E laptop, desktop? Ce laptop, sau ce placa de baza ai pe desktop? Poate nu ai instalat driver-ul care trebuie

Posted

Incearca cu niste programe gen "Driver Genius", ori "Driver Magician", ori oricare program care te-ar putea ajuta sa gasesti un driver audio pentru placa ta de baza. Daca nici asa nu te ajuta, nu ai alta solutie, decat sa treci pe Windows XP ca sa ai sunet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.