Irimia Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 Salut. Am un server gazduit. De la Hgz. E unu care imi floodeaza sau nush ce face da imi inchide serverul.. Am anti flood. Am anti x fake player . am protectie de la ei da trece de ea. Nush cum face. Pur si simplu se conecteaza un player sau un bot si in secunda 2 server is down. Am dat ban pe toate clasele de ip si ei tot putea sa intre. Am incercat sa ii aflu ip cu cei de la hgz . dar intra fara ip doar cu steam id. Dar de fiecare data e schimbat. Nush ce foloseste. De 1 saptamana mil tot inchide . nu e din rcon. E alceva. Nush cum poate. Am reusit sa dau de el si a zis ca doar la 0 ping si krond nu poate. Si imi cerea 30 euro pt protectie. Va rog ma ajutati??? O protectie buna ?? De la 0 ping sau krond?? Si instructiuni de instalare Ca imi pierd playeri si ......
Alexandru C. Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Nici krond nici 0ping,ci tni. a lot of bla bla bla...
+Laur. Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Ia-ti versiunile cele mai noi de Metamod, Amxmodx si DPROTO. Reborn.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now