Irimia Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Salut. Am un server gazduit. De la Hgz. E unu care imi floodeaza sau nush ce face da imi inchide serverul.. Am anti flood. Am anti x fake player . am protectie de la ei da trece de ea. Nush cum face. Pur si simplu se conecteaza un player sau un bot si in secunda 2 server is down. Am dat ban pe toate clasele de ip si ei tot putea sa intre. Am incercat sa ii aflu ip cu cei de la hgz . dar intra fara ip doar cu steam id. Dar de fiecare data e schimbat. Nush ce foloseste. De 1 saptamana mil tot inchide . nu e din rcon. E alceva. Nush cum poate. Am reusit sa dau de el si a zis ca doar la 0 ping si krond nu poate. Si imi cerea 30 euro pt protectie. Va rog ma ajutati??? O protectie buna ?? De la 0 ping sau krond?? Si instructiuni de instalare Ca imi pierd playeri si ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Nici krond nici 0ping,ci tni. Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Laur. Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Ia-ti versiunile cele mai noi de Metamod, Amxmodx si DPROTO. Quote Reborn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts