Jump to content

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Laur. said:

SIte-ul arata bine, ramane de vazut calitatea produselor :-?

Multumim.Te asteptam sa testezi serviciile noastre ! :) 

8 minutes ago, DeNyS. said:

La design arata bine, ce pot sa zic. Insa numele nu e asa frumos, pentru mine.

Multumim,pe viitor posibil sa il schimbam.

Posted
28 minutes ago, Căpșunelu said:

Felicitari designu e bun, nu am mai vazut la nimeni asa design decat ceva asemanator...
Sper sa aveti seriozitate / servicii bune
Bafta 

Te asteptam pe site-ul nostru pentru a testa serviciile. Multumim ! O zi frumoasa.

Posted

Salutare, site-ul arata ok.
Nu imi place logo-ul, este mic si blurat. Trebuia sa puneti ceva pentru acea dimensiune nu ceva facut la dimensiuni mai mari ca sa il micsoreze site-ul.
Titlul paginii apare foarte urat:
vhzBj9d.png
Textul: Mută-ți site-ul la noi și primești o lună gratuit la găzduirea web în plus ai migrarea gratuită. sincer mi se pare cam bizar si pus acolo doar asa sa fie.
Cred ca acolo la Echipa noastra ar trebuii adaugate mai bine niste poze cu voi, ar fi mult mai ok, iar descrierea ar putea fi mult mai ampla.
Chestia aceea cu parerile clientilor cred ca ar trebuii scoasa pana o puneti la punct deoarece da aiurea sa o ti acolo vizibila pentru toti nefacuta.
Nu inteleg rostul acelor medalii/trofee jos in footer.
Chestia cu portalul clientilor este pusa si aia doara asa sa fie, langa o iconita care reprezinta locatia.
Sub textul portalul clientilor mi se pare o zona prea goala pentru un site de hosting.

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.