Predator Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Salut, as dorii si eu in logo pentru comunitatea mea de gaming. Numele este Over-Dark. Vreau ceva ca in poza asta : Logo-ul de sus. In loc de PROCSTRIKE sa scrie OVER-DARK si aceelasi slogan. As dorii aceeasi culoare si font apropiat daca se poate
SHINELCO Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Sper sa iti placa si sa fie bun. P.S. Daca nu e bun, nu revin cu Edit, e usor sa iti faci unul de genul chiar tu in Photoshop. 1
Predator Posted February 11, 2017 Author Report Posted February 11, 2017 (edited) 18 minutes ago, SHINELCO said: Sper sa iti placa si sa fie bun. P.S. Daca nu e bun, nu revin cu Edit, e usor sa iti faci unul de genul chiar tu in Photoshop. Merci, dar as dorii ceva cu sloganul mai mic si mai pe mijloc cum e si in logo-ul original P.S. N-am photoshop instalat si nu stau sa il instalez de-aia am facut topic aici Poftim logo-ul original in caz ca te ajuta cu ceva : Edited February 11, 2017 by Predator
Moderators Dan O. Posted February 11, 2017 Moderators Report Posted February 11, 2017 1. Citeste regulamentul, o lucrare la 7 zile (ti le ascund pe celelalte. Pana trece timpul, poate gasesti lucruri interesante pe forum aici). 2. Ala nu prea e logo, e un text cu BG transparent, sau cel mult un banner.
Recommended Posts