Jump to content

Despre Camerele Foto Digitale


Cjb

Recommended Posts

Avantajul unei camere foto digitale este costul redus al pozelor.

In alegerea unei camere foto digitale pot interveni multi factori importanti, dar cel mai important dintre acestea este... fotograful. Mai exact, priceperea dumneavoastra. Daca nu stiti prea multe lucruri despre cum se fac fotografiile, atunci aveti nevoie de cateva sfaturi in alegerea unei camere foto. Valabil si daca va pricepeti, dar nu sunteti un fotograf profesionist. Profesionistii nu au nevoie de aceste randuri, in primul rand pentru ca nici unul dintre ei nu va folosi o camera foto digitala compacta, ci va dori un DSLR. De exemplu un Sony DSLR-A700P care pune la dispozitie orice altceva decat usurinta in utilizare.

Alegerea unei camere foto potrivite pentru dumneavoastra implica mai multi factori. Camerele difera destul de mult de la model la model si de la fabricant la fabricant.

Pretul - putem spune ca in acest domeniu pretul scazut nu aduce aproape niciodata reala satisfactie. Asadar, desi pretul ramane important, el nu trebuie sa fie principalul criteriu atunci cand alegeti unul dintre modelele prezentate pe site-ul nostru.

1. Usurinta in utilizare ar trebui sa fie cel mai important criteriu de alegere, mai ales in cazul unui incepator. Desigur mai sunt si alte criterii. Sa le luam pe rand.

2. Dimensiunea senzorului. Numarul de megapixeli este important. Practic, daca numarul de megapixeli este mai mare de trei, are destul de putina importanta daca este cinci sau sapte. Mult mai importanta este variatia pretului, care creste odata cu numarul megapixelilor. De aceea, sfatul nostru este: moderatie in alegerea dimensiunii senzorului. Poate nu aveti neaparata nevoie de poze la rezolutia de 3888 x 2592 pixeli. Pentru poze de vacanta sau pentru un album de familie, este suficienta o camera Canon Powershot A560

sursa:pcworld.ro

" N-am, pleacă ! "

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.