Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.
Mi se pare o prostie chestia aia din sidebar cu "profilul vizitatorului". Este inutila pentru vizitatori.
Urmatoarea chestie care nu imi place este faptul ca in stanga sunt acele butoane pentru facebook / gametracker. Se calaresc cu f_icons.
Ca simplu vizitator fara cont:
Am observat ca aveti sidebar-ul mai lung decat forumul:
9jykYzT.png
Nu vad rostul acelei legenda pe tema asta. Acea legenda nu da bine pe o tema ca asta, era mai ok daca era fara background-ul ala si efect. Sa spunem ca si imaginea de la statistici este cat de cat ok.
Logo-ul este cat de cat acceptabil, cat si animatia de pe el, insa cred ca mergea sa adaugi in header o imagine de fundal (background).
Iconitele de la forumuri sunt ok.
Nu inteleg de ce la Cereri DNS ati pus la text acel albastru care te deranjeaza la ochi in concordanta cu cloarea gri.
Cred ca ar fi dat mai bine butoanele Create an account / Connect to an account daca primul buton de sus era pe mijlocul celui de sub el. Acum sunt gen ala de sus este spre stanga mai mult:
vH0MbBB.png
Cred ca aratau mai bine centrate butoanele decat unu mai la stanga.
Meniul imi place cum este.
Dupa ce am facut cont:
Nu imi plac mesajele care sunt deasupra chatbox-ului. Este un curcubeu total acolo. Mai bine foloseati niste culori care sa dea bine pe forum in loc de rosu aprins, turqoise si galben/portocaliu.
Mi se pare aiurea sa pui acel sclipici la Robotel. Arata mai bine doar cu o culoare. Pana la urma e o comunitate nu lumea zanelor.
f_icon-urile dupa ce iti faci cont sunt hilar de mici. Doar la Servere oficiale SA:MP si Clanuri gazduite apar la dimensiunile normale.
Aveti un bug la script-ul pentru TS:
PCPQQp3.gif
Mai bine il scoateti, decat sa il lasati acolo cu textul: IN CURAND!
La fel din nou si la acel panou al utilizatorului, apare o bara gri deasupra care nu ajuta la nimic iar chenarul cu Update este mai scurt decat restul chenarelor si plus de asta nici nu functioneaza.
Nu inteleg de ce aveti top 5 online users in sidebar dar la top posters aveti doar 3 :))
Mi se pare ca aveti foarte multe sectiuni doar de dragul de a avea pe forum.
Imi place cum apare acea chestie cu totalul de mesaje la sectiuni.
Nu inteleg de ce aveti 2 bannere jos in footer de al Traffic care redirectioneaza spre statisticile psyon.ro
La Change Theme de ce lasati si tema: "in curand" vizibila si pentru membri?
La userinfopanel nu imi place ca este cu alabstru, iar tema este pe rosu iar imaginile pentru membru offline/online sunt sterse.
La fel si Quick reply. este frecat cu totul.
k2cv7cY.png Topicurile facute de cei din staff sunt foarte urate:
3n4sY5u.png
Am mai gasit o chestie pe care nici nu o pot explica:9VvKP83.png
Cand primesti un mesaj privat iti apare acel text: "MESAGERIE" care ocupa toata iconita si este pacat de ele, deoarece arata bine cum sunt. Iti propun totusi sa adaugi acolo si o iconita + link catre profilul utilizatorului.
Cand intri pe profilul cuiva avatarul se calareste cu maintitle-ulsi imaginea de la Edit header Image lipseste.

Cam acesta a fost review-ul facut de mine pentru acest forum.

• Upvote 3
Posted (edited)

Multumesc de review, o sa modific majoritatea, si chiar voi schimba tema. Mi se pare cam prea incarcata si se misca cam greu. Personal, n-am incarcat-o cu multe prostiute, ba chiar am sters din ele. Majoritatea din ce ai scris tu vor fi rezolvate. 

+1.

Edited by Habeanu Flavius Stefan

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.