Parintele Ion Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Salut. Vreau sa va intreb ,ce parere aveti despre acest laptop si daca merita acest pret. Dell latitude E6420 intel core i5-2410M 4GB ram Intel HD 3000 . Este la mina a doua,a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani,pentru lucru de oficiu,adica nu a fost fortat. Exterior este in stare buna,fara defecte ceva, acumulatorul tine putin. Merita sa dau pe el 120 EURO ? WWW.BNY.RO CS.BNY.RO
Artanis Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Daca vrei sa faci si tu treaba de birou cu el, da. Il scoti la un 100 euro fix, daca mai negociezi. Pentru joaca, nici o sansa. Strangi banii si-ti iei ceva calumea. 1
+Căpșunelu Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Just now, Artanis said: Daca vrei sa faci si tu treaba de birou cu el, da. Il scoti la un 100 euro fix, daca mai negociezi. Pentru joaca, nici o sansa. Strangi banii si-ti iei ceva calumea. + la asta 40 ani, serios ?
Parintele Ion Posted February 12, 2017 Author Report Posted February 12, 2017 19 minutes ago, Artanis said: Daca vrei sa faci si tu treaba de birou cu el, da. Il scoti la un 100 euro fix, daca mai negociezi. Pentru joaca, nici o sansa. Strangi banii si-ti iei ceva calumea. Da, ca munca de birou, sa il dau tatalui meu sa se foloseasca Eu pentru jocuri am deja al meu. La asta ma gindeam ,daca e o varianta buna la acest pret. 20 minutes ago, Căpșunelu said: + la asta 40 ani, serios ? Adica? WWW.BNY.RO CS.BNY.RO
+Căpșunelu Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Just now, Parintele Ion said: Da, ca munca de birou, sa il dau tatalui meu sa se foloseasca Eu pentru jocuri am deja al meu. La asta ma gindeam ,daca e o varianta buna la acest pret. Adica? Daca are mai mult de 40 ani cred ca e secat. Batereile / trebuie mai schimbate si firurile mancate de praf )). Si pretul acesta. De 150 euro poti sa procuri unu nou cu aceste haracteristici.E doar o propunere.
Parintele Ion Posted February 12, 2017 Author Report Posted February 12, 2017 Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou. WWW.BNY.RO CS.BNY.RO
Alexandru C. Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 9 minutes ago, Parintele Ion said: Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou. A înțeles greșit, atâta tot, nu-l ataca pentru o tâmpenie. Quote este la mina a doua,a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani, Și da, parerea mea este că pentru multimedia e ok, dar pentru gaming nu. a lot of bla bla bla...
+Căpșunelu Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 13 minutes ago, Parintele Ion said: Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou. Pai uite ce scri tu aici : " a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani " aproximativ 40 ani
Parintele Ion Posted February 12, 2017 Author Report Posted February 12, 2017 Da poate ,am atacat prea repede,dar am bufnit in ris cind am vazut ce a scris Quote a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani,pentru lucru de oficiu,adica nu a fost fortat. Scrie "o persoana de paroximativ 40 ani" si nu "o persoana aproximativ 40 ani" + din context se subintelege. App,Da-mi si mie link sa vad unde gasesc de 150 E cu asa caracteristici. WWW.BNY.RO CS.BNY.RO
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now