Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am pus o poza la un subforum si imi apare asa 

Poza aceea vreau sa apara acolo unde este sageata verde, sub " Zoan Photoshop " nu vreau sa apara jos

Posted

Deja autor pe tema :  IPBSkin modificat de bEnZ! , din cate am vazut ai modificat un border :))

Este imposibil sa nu gasesti acele linii + ca ai mai multe solutii postate in acel topic, ca ai modificat tu sau sters ceva prin tema asta este partea a 2-a deoarece vad ca acele subforumuri nu sunt aranjate.

Posted (edited)
15 minutes ago, BebeGFX said:

Deja autor pe tema :  IPBSkin modificat de bEnZ! , din cate am vazut ai modificat un border :))

Este imposibil sa nu gasesti acele linii + ca ai mai multe solutii postate in acel topic, ca ai modificat tu sau sters ceva prin tema asta este partea a 2-a deoarece vad ca acele subforumuri nu sunt aranjate.

Am rezolvat, am bagat iar boardindex si merge, ma poti ajuta te rog din suflet sa fac sa se invarta si la mine acele forumuri? La mine se invart dar se invarte tot div.ul acela, eu vreau doar iconita 

Edited by bEnZ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.