Jump to content
  • 0

Cerere Script sidebar

Question

Posted (edited)

Salut Pc Troubleshoosting

Doresc sa imi bag si eu  in sidebar steam grup, reclama de la host partenere si reclama cu buton pentru ts

Daca se poate sa ma ajutati.

Doresc scrupt-ul si unde se adauga.

Va multumesc antivcipar !!

Imagine asemanatoare :

Edited by SnOpY

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
3 hours ago, Căpșunelu said:

Ai functia search

sunt pentru pltforma ipb 3.4.x eu doresc ajutor pentru platforma 4.x

• 0
Posted

scriptul cu steam grup , costa 30 euro:)

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

• 0
Posted

Ca să adaugi block-uri in sidebar, trebuie să mergi in ACP, Customization, TAB „Templates” și după caută: cWidgetContainer; o să-ți iasă un rezultat, rezultatul fiind: widgetContainer. De acolo te descurci.

• 0
Posted
12 minutes ago, DeNyS. said:

Ca să adaugi block-uri in sidebar, trebuie să mergi in ACP, Customization, TAB „Templates” și după caută: cWidgetContainer; o să-ți iasă un rezultat, rezultatul fiind: widgetContainer. De acolo te descurci.

Nui neaparat asa, o metoda mai simpla: Mergi in adminCP/Pages/Blocks, dupa asta sus in dreapta este butonul Create New Blocks, tastezi acolo va aparea o tablita unde trebuia sa selectezi Type:Custom si la Content Editor: Manual HTML, dupa asta dai next, in urmatoare tablita, va aparea: La Name/Description/Template Key scrii cum doresti se numeste block-ul, de exemplu: (Sponsored Link). La Category trebuie sa fie Custom. Dupa asta mergem la urmatoare tablita Content unde se afla linga Details. In tablita Content postati totul ce doriti. Puteti sa postati si Codurile CSS, doar sa nu uitati daca o sa postati codurile CSS in tablita Content, sa postati codurile CSS intre tagurile <style></style>

• Thanks 1
  • Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.