SnOpY Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 (edited) Salut Pc Troubleshoosting Doresc sa imi bag si eu in sidebar steam grup, reclama de la host partenere si reclama cu buton pentru ts Daca se poate sa ma ajutati. Doresc scrupt-ul si unde se adauga. Va multumesc antivcipar !! Imagine asemanatoare : Edited February 21, 2017 by SnOpY
0 SnOpY Posted February 21, 2017 Author Report Posted February 21, 2017 3 hours ago, Căpșunelu said: Ai functia search sunt pentru pltforma ipb 3.4.x eu doresc ajutor pentru platforma 4.x
0 +Gregory Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 scriptul cu steam grup , costa 30 euro:) [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
0 DeNyS. Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 Ca să adaugi block-uri in sidebar, trebuie să mergi in ACP, Customization, TAB „Templates” și după caută: cWidgetContainer; o să-ți iasă un rezultat, rezultatul fiind: widgetContainer. De acolo te descurci.
0 +COOLPIX Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 12 minutes ago, DeNyS. said: Ca să adaugi block-uri in sidebar, trebuie să mergi in ACP, Customization, TAB „Templates” și după caută: cWidgetContainer; o să-ți iasă un rezultat, rezultatul fiind: widgetContainer. De acolo te descurci. Nui neaparat asa, o metoda mai simpla: Mergi in adminCP/Pages/Blocks, dupa asta sus in dreapta este butonul Create New Blocks, tastezi acolo va aparea o tablita unde trebuia sa selectezi Type:Custom si la Content Editor: Manual HTML, dupa asta dai next, in urmatoare tablita, va aparea: La Name/Description/Template Key scrii cum doresti se numeste block-ul, de exemplu: (Sponsored Link). La Category trebuie sa fie Custom. Dupa asta mergem la urmatoare tablita Content unde se afla linga Details. In tablita Content postati totul ce doriti. Puteti sa postati si Codurile CSS, doar sa nu uitati daca o sa postati codurile CSS in tablita Content, sa postati codurile CSS intre tagurile <style></style> 1 2
Question
SnOpY
Salut Pc Troubleshoosting
Doresc sa imi bag si eu in sidebar steam grup, reclama de la host partenere si reclama cu buton pentru ts
Daca se poate sa ma ajutati.
Doresc scrupt-ul si unde se adauga.
Va multumesc antivcipar !!
Imagine asemanatoare :
Edited by SnOpY6 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now