Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok, deci nu știu dacă am postat unde trebuie (dacă nu, mutați topic) dar de vreo săptămână tot am lag mare pe LoL.

Netul merge absolut perfect pe alte jocuri, am încercat să testez viteza cu speedtest, este foarte ok. Am încercat toate tutorialele de pe youtube.

De ce am acest lag? Cum îl pot rezolva?

• Moderators
Posted

E cu drop de fps sau raspunde jocul foarte greu la comenzi ? cu delay ?

In principiu daca ai drop-uri de fps, e de la setarile grafice. Da mai jos setarile grafice.

Eu as incerca si pe forumurile de League of Legends. Cu siguranta nu esti primul care are problema asta, si cu siguranta a fost vreun bug pe care il poti rezolva rapid.

Aici am gasit ceva despre o problema generala de lag in joc. E un ghid de a verifica si imbunatatii calitatea jocului daca ai probleme cu lag-ul.

https://www.killping.com/blog/solve-league-of-legends-lag/

Posted
19 hours ago, Dan O. said:

E cu drop de fps sau raspunde jocul foarte greu la comenzi ? cu delay ?

In principiu daca ai drop-uri de fps, e de la setarile grafice. Da mai jos setarile grafice.

Eu as incerca si pe forumurile de League of Legends. Cu siguranta nu esti primul care are problema asta, si cu siguranta a fost vreun bug pe care il poti rezolva rapid.

Aici am gasit ceva despre o problema generala de lag in joc. E un ghid de a verifica si imbunatatii calitatea jocului daca ai probleme cu lag-ul.

https://www.killping.com/blog/solve-league-of-legends-lag/

Hm...în legătură cu killping ăla, merită cumpărat programu'?

a lot of bla bla bla...

Posted
10 minutes ago, Dan O. said:

Ah, n-am vazut. Nu stiam ca cere banuti pentru un soft sau ceva. Credeamn ca verifici niste setari doar.

Cere și încă cum...10 euro pe lună..lol. 

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.