Zx. Andrew Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Buna PC Garage, pot conecta un monitor cu HDMI, DVI sau VGA mie mi s-a parut ce-a mai frumoasa imagine pe DVI si culori, care e cel mai bun cablu pentru conectare? Rezolutia monitorului este de 1680 x 1050 Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Moderators Dan O. Posted March 2, 2017 Moderators Report Posted March 2, 2017 PC Garage ? In ordinea calitatii ai asa: VGA > DVI > HDMI Dar, un FULL HD(1920x1080) se va vedea mult mai bine ca un HD Ready(1680x1050).
Zx. Andrew Posted March 2, 2017 Author Report Posted March 2, 2017 2 hours ago, Dan O. said: PC Garage ? In ordinea calitatii ai asa: VGA > DVI > HDMI Dar, un FULL HD(1920x1080) se va vedea mult mai bine ca un HD Ready(1680x1050). Ma scuzi, il rugasem pe un prieten sa il faca topicul cat timp eu umblam la cablaraie si s-a incurcat Monitorul meu e doar HD Ready nu Full HD deci sa inteleg ca ar trebuii sa merg pe un VGA, multumesc! Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Moderators Dan O. Posted March 2, 2017 Moderators Report Posted March 2, 2017 Daca ai connectori de HDMI si la placa video si la monitor, poti sa folosesti si HDMI. Dar daca ai doar VGA, foloseste VGA.
Zx. Andrew Posted March 2, 2017 Author Report Posted March 2, 2017 Pot face toate tipurile de conexiuni mentionate mai sus deci am sa merg pe VGA Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now