Vasea Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Salut. Am instalat aplicatia "Tickets System" pe forum IPB 3.4.9, si cand dau clikc pe botul de pe forum care sa ma directioneze spre a face un ticket, imi da eroarea aceasta: " Warning: require_once(/home/gamecsro/public_html/forum/admin/applications_addon/other/tickets/sources/classes/library.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/gamecsro/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1151Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/gamecsro/public_html/forum/admin/applications_addon/other/tickets/sources/classes/library.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/gamecsro/public_html/forum/ips_kernel/') in /home/gamecsro/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1151" Am dat si recache, dar tot asa...
Vasea Posted March 3, 2017 Author Report Posted March 3, 2017 21 hours ago, d@niel said: Am incercat ce era acolo, tot imi da eroare https://gyazo.com/b9e8b5a7a169f65f4c40de377c20048d . 18 hours ago, Căpșunelu said: Si nu uita de: Am citit :).
+Căpșunelu Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 9 hours ago, Vasea said: Up. Nu te-a ajutat ?!
Alexandru C. Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Țin să cred că problema ta este legată de ipb, nu de aplicația în sine, încearcă să instalezi altă versiune de ipb. a lot of bla bla bla...
Vasea Posted March 10, 2017 Author Report Posted March 10, 2017 Se pare ca este asa cum a zis CourageImi dadea si mie eroarea aia. Din cate am inteles serverul il detecta ca virus si il stergea ori de cate ori il uploadam. (admin/applications_addon/others/tickets/sources/classes/library.php) Multumesc celor care au raspuns. Puteti sa dati T/C.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now