Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am citit cu mare interes ceea ce postați pe site, sunt informații diverse despre gadgeturi, media, game, deci aveți o structura bine definita, merita sa deveniți cunoscuți si asta se poate realiza in primul rand prin noi cititorii, prin distribuirea articolelor voastre pe Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, prin tag (@) hashtag (#), pt ca așa puteți deveni cunoscuți. Eu am cont pe toate site-urile amintite mai sus si cu câteva clicuri se rezolva. 

Prin tag (@) si hashtag pagina/site-ul devenind mai des de găsit la cautari pe site sau Google. 

MERITATI! 

Posted

Salutare pctroubleshooting. Avand in vedere ca nu stiam de existenta voastra pana acuma, in urma acestui concurs care mi-a atras atentia, am decis sa ma inscriu. Chiar nu stiam ca sunt atat de multa postari pe acest site si lumea chiar este interesata. Am vazut la fiecare sectiune in parte destul de multe postari si comentari cat si informatii utile. In urma unor verificari pe care le-am facut pe site, cercetand sectiunile in parte consider ca acest site este unul destul de bun cu informatii utile si multa munca depusa din partea moderatorilor. Imi place optiunea de a primit newsletter din partea voastra.

Va doresc o zi minunata.

Articolul care mi-a placut a fost acesta evident : http://pctroubleshooting.ro/topic/36609-concurs-allview-p9-energy-lite-ce-trebuie-să-faceți/  pe care l-am si recomandat prietenilor pe facebook.

Bogdan.

Posted

Revin acum cu o idee "tranzită", mi-am amintit ca acum mulți ani intram pe un site unde se desfășura un joc online numit Trivia, era o concurență acerbă, care e mai bun.

Exista un clasament upgradat zilnic, nu se ofereau premii pt ca era la începutul aparițiilor site-urilor online in Romania.

Deci ideea ar fi sa faceți un tip de joc Trivia cu întrebări din domeniul IT si întrebări generale, întocmiți un clasament si aveți si trafic castigat plus noi cititori pe site. 

Mie îmi este dor sa mai particip la un joc in care competiția este adrenalina pura, plus ca ne lărgim cunoștințele :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sa fim sinceri , eu unul intru pentru ca am nevoie de tutoriale si de resurse , nu ca intram sa citim nustiu ce "bla bla bla" nu am un topic preferat . 

In fine toti acum cauta cate un topic/post etc sa castige un telefon :)) Citeste  Troubleshooting "cica" si uni dintre voi intrati doar ca aveti nevoie de suport , recunosc de asta intru si eu . poate am lasat acest reply si va supara dar am spus adevarul . :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.