Jump to content

ESA1899

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • OS
  Windows 7x64
 • Location
  Alba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ESA1899's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Salut, băieți! De curând am o problemă la laptop-ul meu. Mi se stinge singur. Nu-i fac absolut nimic, navighez pur și simplu pe internet și mi se stinge singur o dată la 5-10 minute sau poate chiar un pic mai mult. Am constatat că în jocuri nu mi se stinge, oare de ce? De ex. dacă mă joc League of Legends (un meci durează aproximativ 25-50 de minute) și nu mi se stinge în intervalul acela. Oare să fie încărcătorul de vină? Sau sistemul de operare? Menționez că sistemul meu de operare (windows 7) mi-a expirat, necesită activare. Vreau să încerc cu alt încărcător. Actualul meu încărcător de la laptop dezvoltă 19,5V=6.3A, iar cel pe care vreau să-l testez să văd dacă se mai stinge dezvoltă 19V=3.42A oare pot să-l prăjesc? Mulțumesc!
 2. Va multumesc frumos amandurora.
 3. Cum fac si eu un chenar in html/css si cum adaug text in el? Vreau sa fie cam asa:
 4. Doar mie imi merge serverul. Daca ii dau unui prieten, nu ii merge.
 5. Salut baieti! Am o mica problema .. am vrut sa-mi descarc counter strike-ul 1.6 sa ma joc cu niste prieteni, sa mai treaca timpul .. asa 4fun .. chit ca avem cs.go, sa revenim la vremurile vechi. Problema e urmatoarea .. nu merge sa fac eu un server de cs 1.6, sa ma joc doar cu prietenii mei. Am incercat din HLDS, dar doar mie imi merge, celorlalti nu le merge. Am luat si ip-ul meu si am schimbat doar port-ul .. am pus port-ul de la cs si tot nu merge .. ala :27015 etc. Ma puteti ajuta? Multumesc frumos! P.S: Am incercat si cu server creator, dar tot nu merge .. si nu inteleg de ce.
 6. De curând m-am reapucat de Metin2, am zis să mă mai relaxez puțin în timpul liber. Am avut o discuție aprinsă cu unul din Staff. Mi-a restartat lapotop-ul. Bun, l-am pornit înapoi și când am vrut să intru înapoi pe joc, m-a scos de tot, mi-a dat o eroare, cică ,,să îmi iau alt pc și adio de la net,,. În momentul respectiv am avut probleme cu windows-ul, netul chiar nu a mai funcționat ziua respectivă, dar văd că astăzi și-a revenit și netul și lapotp-ul. Vreau să știu ce mi-a făcut respectivul? Mi-a șters ceva din laptop prin intermediul jocului? Dar cu netul? Aștept răspunsuri eficiente și rog seriozitate. Mulțumesc anticipat.
 7. Salut! Moderez orice forum & site gratuit! Moderez și jocurile: Metin2 Pentru mai multe detalii, contactați-mă! Vă mulțumesc!
 8. Salut! Mă puteți ajuta cu un site unde să învăț și eu ipb ? Și un link de download dacă se poate ca să-l descarc. Vă mulțumesc anticipat.
 9. Bravo, dar mai ai putin de lucrat la text!
 10. Bine ai venit printre noi!
 11. Oare să fie și de la driver-ul de la internet ?
 12. Salut! De ceva vreme am o problemă cu internetul. Folosesc wireless-ul (router UPC) de pe un laptop. Chiar prima dată când l-am conectat, viteza a fost mare și nu am avut nicio problemă. După aprox. o lună au început probleme și anume: Anumite pagini web mi se încărcau foarte greu, anumite jocuri cu internet imi mergeau greu ș.a. Viteza nu crește peste 100 mb/s chiar dacă o am la 150 mb/s dacă stau în camera alăturată unde am router-ul. Nu înțeleg de ce mi-a scăzut viteza în halul ăsta așa dintr-o dată. Să fie oare problema de la windows ? Mi-a expirat windows-ul și îmi cere să-l activez, oare de aceea să îmi meargă laptop-ul așa greu ? De plin nu e plin, am doar strictul necesar, iar memorie am. Viruși nu are că l-am curățat. Vă mulțumesc și aștept să mă lămuriți, dar cred că o să refac windows-ul. Sper ca problema să fie de acolo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.