+COOLPIX Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Salut lume! Vreau sa va anunt, ca fac o retragere de timp 3 luni de zile. Mi-a placut sa fiu alaturi de voi tot acest timp, 3 ani de zile. Sper ca la reintoarcerea mea o sa fie staff-ul mai mare, si cu ceva nou. Nu va spun la revedere pentru totdeauna, am sa mai activez de pe smartphone, cu ce am sa pot sa ajut lumea. Va urez o activitate cit mai mare si placuta.... Bafta!
+Needless Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ai grad pe acest forum , de te retragi ? si ma rog ce anume vinzi ?
Alexandru C. Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Dacă te uitai mai atent, sunt useri care nu activează de ani de zile și încă au grad-ul, asta înseamnă că nu se scot funcțiile chiar dacă mai activez, și na...ești helper. De ce ai postat în această secțiune ? #mutat a lot of bla bla bla...
+COOLPIX Posted March 12, 2017 Author Report Posted March 12, 2017 1 hour ago, Alexandru C. said: Dacă te uitai mai atent, sunt useri care nu activează de ani de zile și încă au grad-ul, asta înseamnă că nu se scot funcțiile chiar dacă mai activez, și na...ești helper. De ce ai postat în această secțiune ? #mutat Scuzati poate am gresit sectia. Acuma vind o tema IPB 3, Am si de IPB4 dar mai am de editat ceva, dar nu dovedesc. 1
+COOLPIX Posted January 20, 2018 Author Report Posted January 20, 2018 Salut, lume Ma bucur ca mam reintors linga lumea virtuala...
gaby Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Bine ai revenit! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now