Jump to content

Question

Posted (edited)

Salut !

De curand am inceput sa folosesc IPB 4 si am gasit tema Play-Arena si am zis sa dau un edit.. dupa ce am tras un ochi am vazut ca nu ma pot deloga de pe cont . Ma puteti ajuta ? ( Este mai jos si cand dau sa ma deloghez de pe cont se inchide bara .

Na1Wp2Q.png

Edited by Nitoiu_channel

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Am incercat acum tema respectivă, iți zic de acum că mai are și bug-uri pe versiunea 4.1.18.1 (să știi de-acum). Incearcă să faci in modul următor, nu garantez că merge 100%:

Intră-n ACP și du-te la tema ta și caută:

<a href='{url="app=core&module=system&controller=login&do=logout" csrf="true" seoTemplate="logout"}' style='color: white; font-size: 11px;'>
								{{if isset( $_SESSION['logged_in_as_key'] )}}{lang="switch_to_account" sprintf="$_SESSION['logged_in_from']['name']"}{{else}}{lang="sign_out"}{{endif}}
							</a>

și inlocuiește-l cu:

<a href='{url="app=core&module=system&controller=login&do=logout" csrf="true" seoTemplate="logout"}'>
						{{if isset( $_SESSION['logged_in_as_key'] )}}{lang="switch_to_account" sprintf="$_SESSION['logged_in_from']['name']"}{{else}}{lang="sign_out"}{{endif}}
					</a>

Nu e că se schimbă ceva, dar mă rog. Eu când am incercat tema respectivă, am incercat să imi dau log-out: mi-a mers. Problema poate să fie de la tine. Incearcă să ștergi cache-ul, poate să fie și de la asta.

• Upvote 1
  • 0
Posted
6 minutes ago, DeNyS. said:

Am incercat acum tema respectivă, iți zic de acum că mai are și bug-uri pe versiunea 4.1.18.1 (să știi de-acum). Incearcă să faci in modul următor, nu garantez că merge 100%:

Intră-n ACP și du-te la tema ta și caută:

<a href='{url="app=core&module=system&controller=login&do=logout" csrf="true" seoTemplate="logout"}' style='color: white; font-size: 11px;'>
							</a>

și inlocuiește-l cu:

<a href='{url="app=core&module=system&controller=login&do=logout" csrf="true" seoTemplate="logout"}'>
					</a>

Nu e că se schimbă ceva, dar mă rog. Eu când am incercat tema respectivă, am incercat să imi dau log-out: mi-a mers. Problema poate să fie de la tine. Incearcă să ștergi cache-ul, poate să fie și de la asta.

Am sters cacheurile si tot asa apare si ce ai dat tu acolo nu gasesc in global template . Unde il gasesc sa inlocuiesc 

• 0
Posted

Baieti , aceiasi problema o am si eu , am sters cache , am adaugat codu de sus .. dar tot nu merge . din cate am obs si la mine si in imagine , data de inregistrare este mai jos decat casuta unde trebuie sa apara.

@Nitoiu_channel tu de unde ai ridacat sign out mai sus  ? din userbar sau globaltemplate ?  ca eu am incercat din amandoua , si nu a mers. 

YouTube Channel : Click

Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul o6AT80U.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.