VasileVasile1998 Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) Vreau si eu sa fie un stil mai frumos, cine ma ajuta? Daca trebuie ofer script-urile mele, etc. La UserInfoPane. Stiu ca acele 2 sunt bune tutoriale, dar spre rusinea mea nu am inteles cum. As vrea o explicatie unde bag toate codurile alea, etc. Si as vrea sa arata asa gen: sau Aceste 2 poze sunt luate din aceste 2 topicuri - - Edited March 30, 2017 by VasileVasile1998
VasileVasile1998 Posted March 30, 2017 Author Report Posted March 30, 2017 Stiu unde bag codurile alea din userinfopane, dar in care CSS sa bag codurile pentru CSS? Ca nu inteleg. Scz de x2 post.
Zx. Andrew Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 ai raspunsul fix in topicul pus de tine ipb_styles.css Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
VasileVasile1998 Posted March 30, 2017 Author Report Posted March 30, 2017 Just now, Zx. Andrew said: ai raspunsul fix in topicul pus de tine ipb_styles.css Gen codul CSS il bag in styles la urma? E bine? Cum bag si NickName SAMP sa fie de stil de ala frumos?
+ZEW Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 / Citește și asta înainte de a mai posta ceva ! "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now