Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Deșii dețin RED-GRAPHICS am zis să deschid și pe PCT un portofoliu.

v1.ARCAN LOGO

zKfrjWV.png

v2.ARCAN LOGO

SXC73Hs.png

Aștept păreri și sugestii în legătură cu aspectul, ce ar trebuii modificat / adăugat ș.a.m.d

Edited by PoseidonN
  • Upvote 1

Posted (edited)
34 minutes ago, VladOcs said:

Imi place designul. Poti colora mainile cu un verde putin mai deschis. Nu ies de loc in evidenta

Il refacusem dar am uitat sa dau edit, am considerat sa il mai editez umpic | 

Kj0BK7y.png

Edited by PoseidonN
  • Upvote 1
Posted
5 hours ago, PoseidonN said:

Il refacusem dar am uitat sa dau edit, am considerat sa il mai editez umpic | 

Kj0BK7y.png

puteai sa il lasi ca prima data doar mîinile sa le modifici. si inca ceva nu mai scrie BY POSEIDONN da urit pe lucrari asta este sfatul meu. in rest te descurci bine

• Upvote 1
  • Downvote 1

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted
1 hour ago, Minions said:

puteai sa il lasi ca prima data doar mîinile sa le modifici. si inca ceva nu mai scrie BY POSEIDONN da urit pe lucrari asta este sfatul meu. in rest te descurci bine

Scriu poseidon ca un fel de semnătură temporară de la viitoarele lucrări o sa utilizez logo-ul de la avatar.

• Upvote 2
Posted

Frumos, ești unul dintre puțini care lucrează doar în illustrator, îmi place acest lucru.

Și îmi plac creațiile tale, însă încearcă să nu mai pui by POSEIDONN, poți integra și un logo pe undeva pe acolo .

xD
Baftă pe mai departe

• Upvote 1

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
1 minute ago, lewan said:

Frumos, ești unul dintre puțini care lucrează doar în illustrator, îmi place acest lucru.

Și îmi plac creațiile tale, însă încearcă să nu mai pui by POSEIDONN, poți integra și un logo pe undeva pe acolo .

xD
Baftă pe mai departe

Multumesc, imi pare rau ca nu dispun de o tableta grafica sa pot desena efectiv tot ce fac.

O sa iau la cunostinta si chestia cu by poseidonn.

• Upvote 1
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.