PoseidonN Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 (edited) Deșii dețin RED-GRAPHICS am zis să deschid și pe PCT un portofoliu. v1.ARCAN LOGO v2.ARCAN LOGO Aștept păreri și sugestii în legătură cu aspectul, ce ar trebuii modificat / adăugat ș.a.m.d Edited March 31, 2017 by PoseidonN 1
PoseidonN Posted April 1, 2017 Author Report Posted April 1, 2017 M-am gândit că dacă numele meu este PoseidonN pot să fac ceva să mă și reprezinte pe anumite lucrări. Am ales un trident să mă reprezinte.
PoseidonN Posted April 3, 2017 Author Report Posted April 3, 2017 (edited) Din lipsă de ocupație a ieșit un V MUSCLE LOGO Aștept părereri și sugestii. Edited April 3, 2017 by PoseidonN
+VladOcs Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Imi place designul. Poti colora mainile cu un verde putin mai deschis. Nu ies de loc in evidenta 1
PoseidonN Posted April 3, 2017 Author Report Posted April 3, 2017 (edited) 34 minutes ago, VladOcs said: Imi place designul. Poti colora mainile cu un verde putin mai deschis. Nu ies de loc in evidenta Il refacusem dar am uitat sa dau edit, am considerat sa il mai editez umpic | Edited April 3, 2017 by PoseidonN 1
Minions Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 5 hours ago, PoseidonN said: Il refacusem dar am uitat sa dau edit, am considerat sa il mai editez umpic | puteai sa il lasi ca prima data doar mîinile sa le modifici. si inca ceva nu mai scrie BY POSEIDONN da urit pe lucrari asta este sfatul meu. in rest te descurci bine 1 1 http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti
PoseidonN Posted April 3, 2017 Author Report Posted April 3, 2017 1 hour ago, Minions said: puteai sa il lasi ca prima data doar mîinile sa le modifici. si inca ceva nu mai scrie BY POSEIDONN da urit pe lucrari asta este sfatul meu. in rest te descurci bine Scriu poseidon ca un fel de semnătură temporară de la viitoarele lucrări o sa utilizez logo-ul de la avatar. 2
PoseidonN Posted April 7, 2017 Author Report Posted April 7, 2017 INFINITE GAMING LOGO. Ideea nu este originală, cred că au fost făcut n astfel de tipuri de lucrări dar am făcut-o în propriul meu stil.
lewan Posted April 17, 2017 Report Posted April 17, 2017 Frumos, ești unul dintre puțini care lucrează doar în illustrator, îmi place acest lucru. Și îmi plac creațiile tale, însă încearcă să nu mai pui by POSEIDONN, poți integra și un logo pe undeva pe acolo . xD Baftă pe mai departe 1 cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
PoseidonN Posted April 17, 2017 Author Report Posted April 17, 2017 1 minute ago, lewan said: Frumos, ești unul dintre puțini care lucrează doar în illustrator, îmi place acest lucru. Și îmi plac creațiile tale, însă încearcă să nu mai pui by POSEIDONN, poți integra și un logo pe undeva pe acolo . xD Baftă pe mai departe Multumesc, imi pare rau ca nu dispun de o tableta grafica sa pot desena efectiv tot ce fac. O sa iau la cunostinta si chestia cu by poseidonn. 1
+HazZaRD Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Mi se par foarte reusite lucrarile, ai un stil foarte frumos de a crea logo-uri!
AndrewDesigns Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Lucrezi frumos. Faci lucrările frumoase și unice, rar mai vezi așa ceva.. sper să revii pe această comunitate.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now