Jump to content

PoseidonN

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PoseidonN last won the day on May 2 2017

PoseidonN had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About PoseidonN

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

1,049 profile views
 1. Stii foarte bine la ce ma refer prin nazism, si nu imi pasa daca o zic imi sustin ideea.Tot ce face face cu ura si hate fata de altii care pot fi amabili. Acesta este ultimul meu post in acest topic!
 2. up up up Contul il dau ori pe bani paypal ori pe un steam cu euro truck + alte jocuri ( sau o licenta de euro truck )
 3. Nici nu am pretins asta, am spus doar ca nu stii sa vorbesti calm si frumos.Nu imi pasa ce incercai tu sa faci dar prea te crezi superior si prea toate posturile tale sunt naziste. Si ce daca am 70 de posturi ? Ce nu poti tu sa dormi noaptea ca te-a jignit unu cu 70 de posturi? Ma pi... pe ele de posturi. Si ce am zis mai sus este adevarat si imi sustin ideea pana la capat.
 4. Si tu daca esti moderator ce faci cumetres? Bai nene daca ai 2000 de posturi nu inseamna ca esti lucid.In toate postarile tale nu vad decat hate si ura.M-am saturat eu cu 70 de posturi sa te vad pe tine si comportamentul tau de bosorog care si-a pierdut pensia. Fratele meu pct moare pe zi ce trece si mai ales cu persoane ca tine in staff.Ca sa ai o comunitate stransa oamenii din staff trebuie sa fie amabili si cumsecade.
 5. Stai chill ca mi-am invatat lectia, nu cumva sa ma provoci la o confruntare shaolin.
 6. Lumea vine aici pentru promovare în mare parte.Tu dacă le iei asta pe lângă faptul că traficul nu mai este ca înainte, după ce se va impune această regulă nu vor mai fi decât cei din staff pe forum. So, eu nu cred că e o idee bună.
 7. Poti cauta pe net valoarea unui cont ca al meu + valoarea unui steam cu cs 1.6. Nu prea se bat cap in cap.
 8. Salut PCT, deoarece nu prea am mai fost activ pe clash of clans imi vand contul. Contul este th 7 aproape toate lucrurile la full. Pentru a ma cauta dati la social -> search players iar codul meu este #2208JJRL0 ( SirAbsirt ) Aștept oferte serioase. Dacă nu mă găsiți la search PM.
 9. Deoarece vreau sa ii dau o noua forma site-ului meu pun aceste rankbaruri la vanzare. Aceste rankbaruri dispun de: - PSD -Support pentru oricate rankbaruri aveti nevoie ( o singura data ) - editarea lor dupa bunul plac !Nu veniti cu hate ca nu imi pasa, cine este dispus sa le achizitioneze poate lasa un reply in topic sau pm.
 10. UP Anunțul este încă valabil.
 11. ACP - System settings - members - user profiles - Show users full photo in topic view; maximum width pui 150x300
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.