Jump to content

Cum Va Arata In 2017 Software-ul Pentru Companii?


Cjb

Recommended Posts

Deciziile privind investitiile in software pentru mediul enterprise, in special pentru aplicatiile si infrastructura importante ale companiei, creaza dependente de produse sau vendori care dureaza si decenii. Pentru maximizarea amortizarii, Chief Information Officer-ii trebuie sa priveasca cel putin cu 10 ani inainte. Folosind o abordare a planificarii bazate pe scenarii, compania de cercetare Forrester Research are trei viziuni asupra felului in care va arata software-ul, fiecare reprezentand o analogie la jocul de poker.

1. Three Kings

In acest scenariu, o mana de vendori foarte puternici vor domina piata, cumparand mare parte din vendorii mijlocii si mari. In acest scenariu, Oracle si IBM ar fuziona, portofoliul Oracle de aplicatii si sisteme de management al bazelor de date fiind complementar cu middleware-ul IBM. Scenariul Three Kings reprezinta si un viitor in care software-ul va deveni o utilitate, dand posibilitatea a mii de componente de software, asamblate de companie, sa realizeze obiectivele companiei. Numai marii vendori pot oferi securitatea si caracterul de incredere de care va fi nevoie pentru aceste componente.

Pentru CIO, cei ??€??Trei regi??€

"Trec peste tine daca nu am incotro"

resizedimage.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.