Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. De mult mi-aș dori să am un set de lentile pentru fotografiere, care să le folosesc la telefonul meu (Huawei P9 Lite). Mai ales că o parte din timpul meu o aloc fotografierii, mai ales când vizitez ceva, și sunt uneori nemulţumit de poze mai ales dacă nu am prins un detaliu din acea poză. În principal aș avea nevoie de o lentilă cu zoom reglabil, sau de un telescop care poate fi atașat la telefon (nu vreau să folosesc zoom-ul telefonului, deoarece este unul digital, nu optic și atunci calitatea imaginii nu este bună), o lentilă macro, și una wide-angle, și poate un trepied care să ofere stabilitate pozei, mai ales când fac o să folosesc zoom. Cine îmi poate recomanda un telescop/lentilă cu zoom reglabil, o lentilă macro, și una wide-angle, de calitate? Știu că există kit-uri cu lentile fish-eye, macro și wide-angle, dacă știţi unul calitativ, vă rog să-mi daţi un link mai jos.

Notă: Aș vrea să cumpăr de aici din ţară, gen eMAG, evoMAG, cel, altex, nu de pe amazon, sau dacă se poate și din magazine să le pot procura. Daţi-mi link mai jos cu ce mi-aţi recomanda. Mulţumesc anticipat.

Edited by Bogdan F
  • gaby changed the title to Lentile fotografiere Huawei P9 Lite?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.