Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am si eu o problema cu Windows 10, dupa ce și-a făcut ultimele update-uri. Problema este urmatoarea: atunci când descarc ceva de pe net (filme, programe, etc), la un moment dat cand descărcarea ajunge pe la 80-85%, se blocheza complet PC-ul, și efectiv nu înțeleg de ce. Am intrat in Task manager să văd exact ce se întâmplă, și am remarcat că în timpul descărcărilor, procentul de memorie RAM utilizată începe să crească din ce în ce mai mult, pe măsură ce fișierul se descarcă, fără să fac nimic altceva pe PC (ca și cum s-ar descărca în memoria RAM, nu pe HDD). Dacă anulez download-ul, și închid absolut toate programele deschise, procentul de RAM utilizat rămâne tot foarte mare (70-80%), și trebuie să dau restart PC ca să își revină. Menționez că am un Asus cu Intel i7 si 8 GB RAM, și vreau să spun că pe versiunea inițială de Windows 10 (fără update-uri), nu am avut această problemă.

Vreo soluție? Știți cumva de ce face figurile astea?

Mulțumesc frumos!

Vlad.

• gaby changed the title to Problema la descararile de pe Internet!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.