Jump to content

Dell Va Oferi Suport Premium Utilizatorilor Casnic


Cjb

Recommended Posts

In curand, Dell va oferi un serviciu de suport platit care va permite consumatorilor sa apeleze la o echipa de suport pentru a remedia problemele aparute in functionarea calculatoarelor, potrivit unui anunt al companiei.

In prezent, consumatorii care cer suport au de a face cu mai multi reprezentanti Dell, potrivit lui Bob Kaufman, un purtator de cuvant al Dell. Noul serviciu va oferi clientilor care platesc acces direct la o echipa de specialisti, cunoscatori in detaliu ai produselor brandului Dell. Compania va oferi informatii legate de preturi si caracteristicile serviciului in saptamanile urmatoare. Initial, serviciul va fi oferit in America de Nord, atat clientilor existenti cat si celor noi.

De asemenea, Dell va extinde serviciile sale pentru consumatorii care cumpara produsele prin magazine de retail. Va oferi servicii pentru a-i ajuta pe consumatori sa-si contruiasca stiluri de viata digitale, ceea ce include crearea unui sistem home theater sau conectarea de dispozitive digitale.

Serviciile au la baza feedback-ul primit in urma programelor pilot si nu au legatura cu programul de reorganizare a suportului anuntat la inceputul anului. In februarie, Dell a lansat ProSupport, care ofera companiilor mai multa flexibilitate pentru a customiza suportul primit.

sursa:.computerworld.ro

" N-am, pleacă ! "

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.