PortocaLa12 Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Am si io inca o problema...... Cand dau pe un user sa ii dau gradul etc... si dau save imi apare ca m-ai jos.. ce sa fac ? PLS OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT
PortocaLa12 Posted April 12, 2017 Author Report Posted April 12, 2017 #up OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT
robertwty Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 E problema de la ipb,trebuie schimbat iti recomand sa te faci back-up si sa actualizezi versiunea IPB Back-up se face in felul urmator Spoiler Intri in cpanelul forumului tau (exemplu numesite.ro:2803 sau numesite.ro/cpanel , de acolo intri in phpmyadmin si dai export la baza de date. Dupa accea,stergi tot din ftp,toate fisierele de la ipb,adaugi altul nou,dupa accea intri din nou in cpanel si la phpmyadmin dai import la baza de date,astfel nu pierzi nici datele forumului si poti sa scapi si de problema aia Sper ca te-am ajutat 1 Quote www.mascatii.ro @ Since 2017 O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.
lewan Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Este o problemă de la php de la platformă, recomandat e să o schimbi. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
+Tr0YB0Y Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Verifica ultimele aplicatii/hook-uri, e posibil sa fie de la ele, si mie mi-a aparut odata eroarea 500 pe forum de la o aplicatie ce avea erori.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now