+Tr0YB0Y Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 (edited) Salut PCT, exista vreo modalitate sa pun gen iar atunci cand un utilizator da click pe acea culoare sa schimbe tema? Ca si cum as da click pe butonul Change Theme si pe o tema anume dar aici sa fie mai direct, atunci cand da click pe o culoare sa i se schimbe tema. Multumesc anticipat. Edited April 16, 2017 by Tr0YB0Y
DeNyS. Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Ca să faci ceea ce vrei să faci tu, trebuie să ai cunoștințe in Java. După trebuie adaptat pe tema respectivă. Pentru mine, până acum nu s-a mai făcut așa ceva, ceea ce e greu. Eu iți recomand să faci 2 teme cu culori diferite și fiecare user și-o selectează pe care vrea. 1
+Tr0YB0Y Posted April 16, 2017 Author Report Posted April 16, 2017 10 minutes ago, DeNyS. said: Ca să faci ceea ce vrei să faci tu, trebuie să ai cunoștințe in Java. După trebuie adaptat pe tema respectivă. Pentru mine, până acum nu s-a mai făcut așa ceva, ceea ce e greu. Eu iți recomand să faci 2 teme cu culori diferite și fiecare user și-o selectează pe care vrea. Pai tocmai, am 2 teme asemanatoare, difera culoarea, tot ce vreau este sa nu mai dau click pe "Change Theme" ci sa fac 2 butoane in header ca in imaginea cu redirect catre tema pe care o doresc. Nu e problema de butoane, stiu cum sa le fac, ce nu stiu este link-ul care duce catre a schimba acea tema.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now