Jump to content

Recommended Posts

Posted

Titlul spune tot,am cautat peste tot si nu am gasit,vreau si eu sa bag un numar de membrii de utilizatori falsi pe forum(sponsorizari,si nu am membrii) si am incercat cu traffic generator dar ala adauga doar membrii online

Eu vreau un hook care sa adauge boti ,gen total members sa nu mai fie 70 sa fie 850,practic sa adauge conturi fake

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted

Nu se poate așa ceva și degeaba ai membrii dacă n-ai activitate ( rip onlyplay :( )

Poți doar să faci membrii din ACP

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
25 minutes ago, robertwty said:

Titlul spune tot,am cautat peste tot si nu am gasit,vreau si eu sa bag un numar de membrii de utilizatori falsi pe forum(sponsorizari,si nu am membrii) si am incercat cu traffic generator dar ala adauga doar membrii online

Eu vreau un hook care sa adauge boti ,gen total members sa nu mai fie 70 sa fie 850,practic sa adauge conturi fake

=)) Vorbeste cu un hacker sa-ti faca conturi, stiu o comunitate care avea peste 25000 membri dintre care mai mult de 20000 erau membri de genul "12312saassdx#" :)) Degeaba ai membri daca nu ai activitate, atunci cand vrei o sponsorizare de la o firma de host, aia nu te intreaba cati boti ai pe forum, aia te intreaba: "Cati vizitatori ai zilnic pe forum? Da-mi un link WTA, LIVESTATS" ;) 

• Upvote 2
Posted
1 hour ago, lewan said:

Nu se poate așa ceva și degeaba ai membrii dacă n-ai activitate ( rip onlyplay :( )

Poți doar să faci membrii din ACP

pai am mai avut pe forumul lowplay.ro inainte sa deschid lowstrike.ro    stiu ca skrillex de pe redcs.ro are

1 hour ago, Tr0YB0Y said:

=)) Vorbeste cu un hacker sa-ti faca conturi, stiu o comunitate care avea peste 25000 membri dintre care mai mult de 20000 erau membri de genul "12312saassdx#" :)) Degeaba ai membri daca nu ai activitate, atunci cand vrei o sponsorizare de la o firma de host, aia nu te intreaba cati boti ai pe forum, aia te intreaba: "Cati vizitatori ai zilnic pe forum? Da-mi un link WTA, LIVESTATS" ;)

am hook pt ce zici tu . uita-te pe lowstrike.ro sa vezi most online...

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
2 minutes ago, robertwty said:

pai am mai avut pe forumul lowplay.ro inainte sa deschid lowstrike.ro    stiu ca skrillex de pe redcs.ro are

am hook pt ce zici tu . uita-te pe lowstrike.ro sa vezi most online...

Nu e vorba de membrii care ții arată pe forum, ci de statistici live, îți urmărește vizitatorii reali.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
On 18.4.2017 at 6:19 PM, BebeGFX said:

Scoate intrebarile de la securitate ( register ) si te asigur eu ca o sa faci cate conturi vrei tu.

nu este bagata niciuna,si nici captcha nu am...

Posted

Te sfatui sa nu faci asta , deoarece te faci RIPPER .

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.