Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut de-acum 2 zile au inceput sa apara pe forum niste booti,care nu-si fac cont,dar tot pot posta,adica nu sunt in grupul de members,ci de GUEST. Bun...am setat permisiunile ca cei din grupul guest sa nu poata creea topic-uri,dar ei tot o pot face. Ceva solutii ?

Edited by Alexandru28

Posted
4 hours ago, Alexandru28 said:

Salut de-acum 2 zile au inceput sa apara pe forum niste booti,care nu-si fac cont,dar tot pot posta,adica nu sunt in grupul de members,ci de GUEST. Bun...am setat permisiunile ca cei din grupul guest sa nu poata creea topic-uri,dar ei tot o pot face. Ceva solutii ?

Fa permisiunile la fiecare categorie,forum,subforum in parte in felul urmator:

sK6nW41.png

Cu siguranta nu o sa mai ai probleme, nu e de ajuns sa faci permisiunile doar la o categorie, ci la toate. 

Posted

daca nu e de la permisii mergi la 

Members>Member Groups>Manage Member Groups>dai pe grupul Guests>dai la tabul Forum>Can view other members topics? dai pe yes/Can view online user lists dai pe yes/ in rest la toate lasi pe no

• Upvote 1

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted (edited)
5 hours ago, Tr0YB0Y said:

Fa permisiunile la fiecare categorie,forum,subforum in parte in felul urmator:

sK6nW41.png

Cu siguranta nu o sa mai ai probleme, nu e de ajuns sa faci permisiunile doar la o categorie, ci la toate. 

daca la tin restrictiile la validating forum set  sint aproximativ ca la membri de ce mai ai gradul de Member forum set? scoate de la validating Reply Topic si Start Topics asta daca folosesti validare prin email

Edited by Minions

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted
51 minutes ago, Minions said:

daca la tin restrictiile la validating forum set  sint aproximativ ca la membri de ce mai ai gradul de Member forum set? scoate de la validating Reply Topic si Start Topics asta daca folosesti validare prin email

Nu folosesc validare prin email, eu sa fiu ala care ma inregistrez pe un forum. uneori astepti mult si bine sa vina emailul, am bagat recaptcha 2 si intrebare la inregistrare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.