Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am schimbat web-hostul, și întâmpin probleme la un skin(sunt sigur că nu are acesta probleme, pt. că este folosit pe un alt site și e ok...), acesta afisându-se ciudat..Țin să cred că este de la cache/css/imagini..

Rsitcx.jpg

Posted
31 minutes ago, L E V I N said:

Am șters tot ce ținea de ea(acp cât și ftp) css/imagini, și am repus-o, am dat rebuild cache forum/temă/membri, la fel..

Ai incercat si cu alta tema sa vezi daca iti face la fel?

Posted (edited)
17 hours ago, Tr0YB0Y said:

Ai incercat si cu alta tema sa vezi daca iti face la fel?

Altă temă apare ok..Eu am folosit la culori/efecte grade/forumuri gen așa <font colot="red"> | <font colot='red'> , să fie probleme cu citirea simbolurilor '/"  ? Deșii pe altă temă apare ok, dar pe alt site, skin-ul arată ok...

@Minions momentan vreau să primesc ajutor în public, aici.

Edited by L E V I N
Posted (edited)

Am versiuni diferite pt. același skin, și acum, văd că pe toate apare această problemă..O fii de la faptul că .gz-ul cu imagini are alt nume? (images-play-arena-v0-2.xml)

Aici aveți versiunea actuală.

Edited by L E V I N
Posted

nu are cum sa fie de la images-play-arena-v0-2.xml poti incarca teme care au la urma '.xml' or '.xml.gz' cred ca e din globaltemplates/bordindextempleate lasa-mi aici globaltemplates si boardindextemplate sa vad ce ai acolo

• Upvote 1

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted (edited)

Ai dreptate @Minions! Mersi. Era în boardIndexTemplate. Are anumite setări pentru unele categorii/forumuri, de ex 14,50,30(număr care apare la categorie/forum), să apară altfel cred =))..Cam aiurea faza.., dar am scos-o și e ok acum.

Se poate marca ca rezolvat/t.c

Edited by L E V I N
  • Upvote 1
Posted
1 minute ago, L E V I N said:

Ai dreptate @Minions! Mersi. Era în boardIndexTemplate. Are anumite setări pentru unele categorii/forumuri, de ex 14,50,30, să apară altfel..Cam aiurea faza, dar am scos-o și e ok acum.

Se poate marca ca rezolvat/t.c

ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor

• Upvote 1

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.