Blu3HaSky Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Salutare ! The-Gamers este deschis de 2 zile ! si Astept unele pareri ,nu ma dereanjeaza ca sunt PRO sau Contra ! Poate aveti si niste Sugestii ( categorii,staff,iconite,etc) http://the-gamers.ro/
Maestru123 Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 NAME Old memories always the best! aici trebuie sa treci mai bine THE-GAMERS (INDEX) NO-AVATAR BLOWN EDITAT (FORUM) LOGO NU ARATA BINE (FORUM) DE CE AI MAI ADAUGAT CHATROOMS DACA AI SHOUTBOX? (FORUM)
DeNyS. Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Index editat, luat de pe internet. „Old memories always the best”, luat de pe OG Times. F_icon ăla l-am văzut pentru prima dată la Awake pe forum, presupun că și ăla e luat. No-avatar făcut de TuDoR acum ceva timp pentru BLAZED, nu Blown, eram eu pe atunci. Mă rog, ce pot să zic, măcar nu ați luat o temă de pe net și nu v-ați pus drepturile de autor pe ea. Oricum, puțina publicitate v-ar merge. Dacă aș fost eu, nu aș fi ales domeniul ăsta.
Zx. Andrew Posted May 15, 2017 Report Posted May 15, 2017 ce va mai place og-times.... nu e chiar la pamant ca si altele, daca nu ati copia poate v-ati ridica Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now