Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Parere www.fastzone.ro (avem si certificat ssl dar nu il folosim.. :)) )

• Orice sugestie este bun venita
  • Index-ul stiu.. este luat de pe net dar in cel mai scurt timp va fi schimbat cu unul original
Edited by Drogatu

Posted
18 hours ago, Needless said:

Nu v-aţi săturat de pocitania aia de tema ? Deja m-aţi scârbit peste 50 de forumuri cu aceiaşi temă, urâtă ca naiba !

Propunere / sugestie tema noua? una destul de frumoasa? 

Sau una de la care sa incep eu sa editez

up

Posted

Deflection  / Carbon si poti adauga tu ce doresti :D

Index-ul ai zis si tu, deci nu mai are rost sa spun eu.

"Avem ssl, dar nu il folosim . " de ce il mai ai daca nu il folosesti?

Legenda prea colorata + acele icon - uri arata oribil.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
  • Nu doar index-ul este luat de pe internet, și tema la fel. Logo-ul urât, nu se potrivește deloc cu „tema” voastră, aia fiind albastră și voi logo-ul il aveți pe portocaliu.
  • Partea inițială a forumul este bine structurată, imi place cum este făcută. 
  • Dacă aș fi administrația, chestia cu „clan-urile” nu aș face-o, este o prostie; scoateți forumul: http://fastzone.ro/forum/index.php?/forum/21-clanuri-echipe-counter-strike-16/
  • Aș scoate chestia cu „paterneriatele”, este o prostie totală. Nu iti aduce nimic bun, nu iți aduce membrii dacă vrei să știi, mai mult ii ajuți pe ăia care vor să plece de la tine să-și găsească un forum mai ușor unde să meargă - chestie valabilă și pentru servere.
  • Scoateți sistemul de „download”, nu-și are sensul la voi pe forum.
Posted
On 5/14/2017 at 10:52 AM, DeNyS. said:
  • Nu doar index-ul este luat de pe internet, și tema la fel. Logo-ul urât, nu se potrivește deloc cu „tema” voastră, aia fiind albastră și voi logo-ul il aveți pe portocaliu.
  • Partea inițială a forumul este bine structurată, imi place cum este făcută. 
  • Dacă aș fi administrația, chestia cu „clan-urile” nu aș face-o, este o prostie; scoateți forumul: http://fastzone.ro/forum/index.php?/forum/21-clanuri-echipe-counter-strike-16/
  • Aș scoate chestia cu „paterneriatele”, este o prostie totală. Nu iti aduce nimic bun, nu iți aduce membrii dacă vrei să știi, mai mult ii ajuți pe ăia care vor să plece de la tine să-și găsească un forum mai ușor unde să meargă - chestie valabilă și pentru servere.
  • Scoateți sistemul de „download”, nu-și are sensul la voi pe forum.

Multumesc de sfaturi, chestia cu parteneriate am s-o scot ,

UP am adaugat alt logo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.