Blacklite Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 Metin2Dev România este o comunitate dedicata metin2-ului înființată pe data de 16.05.2017. 1. Am creat această comunitate cu scopul de a ajuta lumea în domeniul Metin2. Încercăm să vă oferim suport de calitate și resurse de calitate pentru a ne dezvolta și să fim cei mai buni din România pe domeniul acesta. De asemenea în viitorul apropiat pe forum o să găsiți producții de-ale noastre, cum ar fi: ServeriFilles, HomePage, Surse și așa mai departe. 2. Helperii și Moderatorii vor fi aleși cu cap, daca nu ai minim de cunoștințe în domeniul metin2 respectiv moderare nu ai cum să primești grad doar de dragul de a avea culoarea. 3. Regulamentul este regulament si nimeni nu este scutit de el. Pe aceasta comunitatea încercăm pe cât posibil să meținem o atmosferă cât mai plăcută fără certuri cum e pe majoritatea comunităților din România. Oamenii cu un singur neuron nu au ce cauta la noi pe forum. 4. Tema forumului este încă în dezolvarea. 5. Suntem la început și știm că mai sunt o groază de lucruri ce trebuiesc puse la punct, dar încetul cu încetul o să le rezolvăm. Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă invit să deveniți membru al forumului - http://metin2dev.ro/ . Să aveți o zi frumoasă!
Aikenhead Posted June 1, 2017 Report Posted June 1, 2017 Chiar nu stiu ce rost are Helper cand este moderator Aveti mult de lucrat la tema Nu inteleg rostul "daca ceri suport ban permanent"
Moderators Dan O. Posted June 6, 2017 Moderators Report Posted June 6, 2017 Parerea mea e ca la inceput nu e nevoie de mai mult de Moderator si Administrator. Pe masura ce creste activitatea si e din ce in ce mai greu sa moderezi tot forumul, ori aduci oameni noi in staff ori aloci alt grad. Intreb si eu sa ma aflu in treaba, se mai joaca jocul asta Metin2 ? Chiar e nevoie de inca o comunitate ? Adica... gameforge au deja o comunitate dedicata pentru asta: https://board.ro.metin2.gameforge.com/
Blacklite Posted June 14, 2017 Author Report Posted June 14, 2017 On 06.06.2017 at 11:18 AM, Dan O. said: Parerea mea e ca la inceput nu e nevoie de mai mult de Moderator si Administrator. Pe masura ce creste activitatea si e din ce in ce mai greu sa moderezi tot forumul, ori aduci oameni noi in staff ori aloci alt grad. Intreb si eu sa ma aflu in treaba, se mai joaca jocul asta Metin2 ? Chiar e nevoie de inca o comunitate ? Adica... gameforge au deja o comunitate dedicata pentru asta: https://board.ro.metin2.gameforge.com/ Ala e forumul oficial. Noi oferim support serverelor private.
DeNyS. Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Sincer să fiu, eu nu aș mai face forumuri de suport pentru CS, SAMP, Metin și ce mai vreți voi. Pur și simplu după o perioadă scurtă de timp o să se-nchidă. Mai ales, ai făcut acest topic pentru a cere păreri dar forumuri dvs. este inchis (offline) și nu avem la ce să ne dăm cu părerea. Unica chestie pe care pot să iți propun: ține tema de default de la IPS și modifică doar necesarul: adaugi logo-ul, banner și gata. Devine mai eficient la incărcare și mai rapid, chestiile simple sunt cele mai bune.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now