Marlboro Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 (edited) Cum fac sa-i schimb culoarea din alb sa-l fac negru ? Vreau sa schib culoarea dar la bara de sus unde este toolbars , nu la tot .. Edited May 19, 2017 by Marlboro YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
0 DeNyS. Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 Dacă e la doar la bara aia de sus, mergi in ACP și caută: .cke_top, când ai căutat asta codul pe care o să-ș găsești o să fie gen: .cke_top { white-space: normal; background: #f7f7f7; } // schimbi acel '#f7f7f7 in ce culoare vrei tu. // Iconițele alea sunt simple imagini, nu iconițe FA, culoare nu se poate schimba. 1
0 Marlboro Posted May 20, 2017 Author Report Posted May 20, 2017 @DeNyS. nu gasesc nicaieri .cke_top { , am cautat in custom.css dar nu este.. YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
0 DeNyS. Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 Problemă rezolvată - soluția este valabilă. 1
Question
Marlboro
Cum fac sa-i schimb culoarea din alb sa-l fac negru ? Vreau sa schib culoarea dar la bara de sus unde este toolbars , nu la tot ..
YouTube Channel : Click
Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
3 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now