#LighT Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 (edited) Salutare tuturor, Suntem o comunitate redeschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii. Ne-am infiintat in data de 19-mai-2017 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite. In ciuda faptului că FragBite este o comunitate cu tradiție și vechime în spate, am decis împreuna cu un prieten să o redeschidem. Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. Stafful comunității poate fi contactat la adresa : contact@FragBite.ro Asteptam noi pareri de la voi , orice parere este bine-venita si dintotdeauna va fi. Forum: http://fragbite.ro/forum Tema este facuta de HaLogeK pentru DarkZ si achiztionata de mine de la el,folosesc fostul logo al comunitatii,mi s-a parut interesant iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix,inca 1 de samp care este in lucru,si 2 publice la fel in lucru din cauza addons-ului. De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba,cred ca sunt destul de clar,pentru ca nu doresc atacuri la persoana mea cum ca nu am licenta sau ca va fi un forum 2 doi bani,pe langa asta as dorii inchiderea acestui topic: Multumesc,Frumos. Edited May 20, 2017 by #LighT 1
DeNyS. Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 Părere la temă nu mai este nevoie să ne mai dăm cu părerea; este folosită de multe comunități. Dacă tot vă numiți Fragbite, de ce nu schimbați titlul forumului?
#LighT Posted May 20, 2017 Author Report Posted May 20, 2017 12 minutes ago, DeNyS. said: Părere la temă nu mai este nevoie să ne mai dăm cu părerea; este folosită de multe comunități. Dacă tot vă numiți Fragbite, de ce nu schimbați titlul forumului? Am ales sa folosesc sloganul decat numele comunitatii,tema in sine nu cred ca o are cineva,doar ghotic ceva asemanator dar dupa cum stii tema ghotic e copie la surface tema ptr ips.
DeNyS. Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 Just now, #LighT said: Am ales sa folosesc sloganul decat numele comunitatii,tema in sine nu cred ca o are cineva,doar ghotic ceva asemanator dar dupa cum stii tema ghotic e copie la surface tema ptr ips. Nu doar pe ghotic am văzut-o, a mai fost și pe altele. Acum nu mai știu, dar pe una era și Halogek. Aia de pe ghotic știu că e plagiată de cocalaru' de StrongTAZ.
#LighT Posted May 20, 2017 Author Report Posted May 20, 2017 13 minutes ago, DeNyS. said: Nu doar pe ghotic am văzut-o, a mai fost și pe altele. Acum nu mai știu, dar pe una era și Halogek. Aia de pe ghotic știu că e plagiată de cocalaru' de StrongTAZ. A fost pe darkz inainte sa schimbe pe ips
+Needless Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 Schimbi la domenii că pe ciorapi =))) şi vrei să ai succes ? La sfântul aşteaptă Şi de ce ai poza cu altcineva la profil? Fragbite cu vechime în spate? Ori eşti beat ori eşti fumat Ăla e logo? Abia l-am observat:))) 2
#LighT Posted May 24, 2017 Author Report Posted May 24, 2017 On 2017-5-21 at 8:32 AM, Needless said: Schimbi la domenii că pe ciorapi =))) şi vrei să ai succes ? La sfântul aşteaptă Şi de ce ai poza cu altcineva la profil? Fragbite cu vechime în spate? Ori eşti beat ori eşti fumat Ăla e logo? Abia l-am observat:))) Prima data fa pe ts ce fac si eu si vorbim
+Sn!k3rs Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 cred ca trebuie un closed @gadeas Se muta pe alta comunitate
Recommended Posts