Jump to content

gadeas

Moderators
 • Content Count

  2,954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  139

gadeas last won the day on December 17 2019

gadeas had the most liked content!

Community Reputation

1,008 Eminent

4 Followers

About gadeas

 • Rank
  Web / UWP Developer
 • Birthday 07/20/1993

Contact Methods

 • MSN
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Website URL
  http://agamers.ro/forum/
 • Yahoo
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Skype
  Privat din cauza la prea multe cereri

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Valencia (Spain) / Timisoara (Romania)
 • Interests
  Universal Windows Platform (C#, XAML), PHP, Git, Symfony, WordPress, jQuery, JS, Ajax, HTML5, CSS3, Smarty, Twig, Photography, PS, Java, J2EE, Oracle, MySQL

Recent Profile Visitors

15,502 profile views
 1. Da, intradevar pare sa fie ok, dar eu nu m-as lua nici dupa server loadu de la IPB si nici de la cel din panou, credca niciunu din ele nu e bun. Zic asta pentru ca e imposibil ca CPU usage sa fie 0, orice aplicatie web sau chiar deja sistemu in sine deja manca din CPU si no sa fie pe 0. Un VPS cu cateva site-uri (4 sau 5) si putin trafic pe ele are CPU usage deja: Si folosirea de RAM la fel mi se pare foarte mica, dar na, probabil nu tine in cont toata partea de sistem si serviciu mysql, sa zicem ca e ok. In cazu meu cu tot cu sistem + baze de date si un task care
 2. Si daca ar fi un proiect destul de mare, ar trebuii sa ai bani destui pentru acel proiect "mare". Un proiect mare inseamna multi bani pentru ca si aduce bani multi inapoi, daca nu, nu ar merita, si pentru a castiga bani din ceva, trebuie sa cheltui primadata bani, daca nu, toti am fi milionari.
 3. Si care este problema? Pana la 100 mai are mult si bine. Daca incepe sa creasca prea rapid si incepe sa treaca de 60-70, inseamna ca ori ai nevoie de un host mai bun cu mai mult ram si procesor mai puternic sau sa mai scoti din addons / hookuri.
 4. E destul de clara eroarea, al4lea parametru asteapta sa fie un string, tu in schimb ii treci un array. Probeaza asa: <?php $name = @trim(stripslashes($_POST['name'])); $from = @trim(stripslashes($_POST['email'])); $subject = @trim(stripslashes($_POST['subject'])); $message = @trim(stripslashes($_POST['message'])); $to = 'office@.............'; //Change this var whit your email $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From: {$name} <{$from}>\r\n"; $headers .= "Reply-To: <{$fr
 5. E aceasi chestie. IPS pentru 4.X si IPB pentru 3.X, lumea cunoaste IPB 4.X sau IPS 4.X.
 6. Nu va contraziceti putin pe site si aici? Si dupa: Acum aici spuneti:
 7. Sau.. La clasa .statistici adaugi: overflow: hidden; https://www.w3schools.com/css/css_overflow.asp
 8. gadeas

  Problema tema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 9. gadeas

  Shotbox Problema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
 10. Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse. Si in prim-ul post spui: Acum aici spui: Cat de mult poate sa schimbe designu in acel 2%? Respecta regulamentu pe viitor sau vom inchide topicu.
 11. Incearca sa dai un rebuild la tema. AdminCP > Look & Feel > Template tools > Rebuild Apps & hooks Sau ceva de genu era.
 12. Verifica sau lasa un log cu erorile de la apache sau engine-ul folosit la hosting.
 13. ... In fine, TC. Nu deschide alt topic, credca am fost destul de clar in ambele posturi, stiu ca aldoilea nu era pentru tine, dar incaz de nu ai vazut regulamentu mai sus..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.