Jump to content

gadeas

Moderators
 • Posts

  2,954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  139

Everything posted by gadeas

 1. Da, intradevar pare sa fie ok, dar eu nu m-as lua nici dupa server loadu de la IPB si nici de la cel din panou, credca niciunu din ele nu e bun. Zic asta pentru ca e imposibil ca CPU usage sa fie 0, orice aplicatie web sau chiar deja sistemu in sine deja manca din CPU si no sa fie pe 0. Un VPS cu cateva site-uri (4 sau 5) si putin trafic pe ele are CPU usage deja: Si folosirea de RAM la fel mi se pare foarte mica, dar na, probabil nu tine in cont toata partea de sistem si serviciu mysql, sa zicem ca e ok. In cazu meu cu tot cu sistem + baze de date si un task care sa deie un restart la unele procese seara din 2Gb de ram arata cam asa: Deci, parerea mea e ca ambele informatii despre server load is aiurea in felu lor, mai ales ca nu stim cate alte site-uri is hostate pe acel dedicat, poate unii au folosita mai mare de server si IPB-ul vede ca exista server load.
 2. Si daca ar fi un proiect destul de mare, ar trebuii sa ai bani destui pentru acel proiect "mare". Un proiect mare inseamna multi bani pentru ca si aduce bani multi inapoi, daca nu, nu ar merita, si pentru a castiga bani din ceva, trebuie sa cheltui primadata bani, daca nu, toti am fi milionari.
 3. Si care este problema? Pana la 100 mai are mult si bine. Daca incepe sa creasca prea rapid si incepe sa treaca de 60-70, inseamna ca ori ai nevoie de un host mai bun cu mai mult ram si procesor mai puternic sau sa mai scoti din addons / hookuri.
 4. E destul de clara eroarea, al4lea parametru asteapta sa fie un string, tu in schimb ii treci un array. Probeaza asa: <?php $name = @trim(stripslashes($_POST['name'])); $from = @trim(stripslashes($_POST['email'])); $subject = @trim(stripslashes($_POST['subject'])); $message = @trim(stripslashes($_POST['message'])); $to = 'office@.............'; //Change this var whit your email $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From: {$name} <{$from}>\r\n"; $headers .= "Reply-To: <{$from}>\r\n"; $headers .= "Subject: {$subject}\r\n"; $headers .= "X-Mailer: PHP/".phpversion() . "\r\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); die; ?>
 5. E aceasi chestie. IPS pentru 4.X si IPB pentru 3.X, lumea cunoaste IPB 4.X sau IPS 4.X.
 6. Nu va contraziceti putin pe site si aici? Si dupa: Acum aici spuneti:
 7. Sau.. La clasa .statistici adaugi: overflow: hidden; https://www.w3schools.com/css/css_overflow.asp
 8. gadeas

  Problema tema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 9. gadeas

  Shotbox Problema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
 10. Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse. Si in prim-ul post spui: Acum aici spui: Cat de mult poate sa schimbe designu in acel 2%? Respecta regulamentu pe viitor sau vom inchide topicu.
 11. Incearca sa dai un rebuild la tema. AdminCP > Look & Feel > Template tools > Rebuild Apps & hooks Sau ceva de genu era.
 12. Verifica sau lasa un log cu erorile de la apache sau engine-ul folosit la hosting.
 13. ... In fine, TC. Nu deschide alt topic, credca am fost destul de clar in ambele posturi, stiu ca aldoilea nu era pentru tine, dar incaz de nu ai vazut regulamentu mai sus..
 14. Ai problema asta si pe tema default? Daca nu, e tema devina. Daca ai problema si cu tema default, ai vrun plugin / aplicatie instalata? Daca da, da-le disable si probeaza pe tema actuala, daca merge, e un plugin / aplicatie. Daca nu merge, lasa alea dezactivate si probeaza cu tema default. Problema pare sa fie ceva de la Clubs, si ca nu e compatibil cu tema sau plugin / aplicatie.
 15. Rezolvat... Dar urat pentru acel copy/paste.
 16. Vezi: Doar ca in fisieru conf_global.php pe IPB 4 acum nu mai este: $INFO['board_url'] Acum e: 'base_url' => 'URL-ul aici', Daca folosesti sitemap la forum, va trebuii sa modifici si acel URL din AdminCP: AdminCP > SITE PROMOTION > Search Engine Optimization > Tab-ul Sitemap Cauti: URL to sitemap.php file Si pui noul URL.
 17. Amandoi warn si ban pentru o zi. Revino cu alt topic daca mai ai problema.
 18. Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Next warn.
 19. Mai incet cu off-topicu. Nu postaţi doar pentru a vă băga în seamă! UPDATE 1.1: - Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. La cate posturi aveti pe forum m-as astepta sa stiti deja regulamentu asta.
 20. Pe viitor citeste: TC.
 21. Asta este ce-a ce cauti? https://webflake.sx/files/file/1383-mentions/
 22. Nu prea conteaza daca ai IPB, vBulletin sau orice alt CMS, mutat la categoria HTML.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.