Jump to content

Xiaomi Mi Max 2


wapmaster13

Recommended Posts

Mult zvonitul smartphone mid-range premium de la Xiaomi, Mi Max 2, a fost în sfârşit anunţat în mod oficial. Acesta vine cu hardware mid-range din gama superioară, un design mai atrăgător decât generaţia precedentă şi un preţ foarte atrăgător, având în vedere ce se ascunde sub carcasă. Desigur, cei care vor dori să îl cumpere în România vor trebui să îl importe sau să apeleze la magazinele care aduc dispozitive pe căi neoficiale.
mi-max-2-02.jpg

Mi Max 2 este un dispozitiv mare, care împinge limita între smartphone şi tabletă. Cu un display de 6,44” şi rezoluţie Full HD, acesta nu oferă o densitate a pixelilor foarte înaltă, însă pare foarte potrivit pentru consumul de clipuri video şi pentru gaming. Chipset-ul ales pentru acest model este Snapdragon 626 cu procesor octa-core la 2,0 GHz, în ciuda faptului că majoritatea zvonurilor sugerau utilizarea platformei Snapdragon 660, proaspăt lansată de Qualcomm. 4 sau 6 GB memorie RAM şi opţiuni de stocare de 64, respectiv 128 GB completează pachetul Mi Max 2, alături de o cameră foto cu senzor de 12 megapixeli.

Camera frontală beneficiază de un senzor modest, de numai 5 megapixeli, iar pe partea din spate (realizată în totalitate din metal), poate fi găsit şi un senzor de amprentă rotund. Cu asemenea dimensiuni, Mi Max 2 de la Xiaomi nu putea să nu fie livrat cu un acumulator mare. Compania chineză susţine că acest model poate să redea 18 ore de materiale video la o singură încărcare cu ajutorul acumulatorului de 5.300 mAh cu încărcare rapidă.
Xiaomi Mi Max 2 va fi lansat în magazinele din China pe data de 1 iunie, la un preţ echivalent cu ~250 de dolari americani.

sursa go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.