Jump to content

Question

Posted

Salutare PCT!

Am urcat tema Play-Arena pe forum, dar imi apare ciudat, meniul urat, imaginea de la maintitle nu apare. 

Cand am urcat-o prima data mergea perfect.

Oare ce poate avea?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Deci, tema asta am avut-o și eu, tot de pe internet au descărcat-o. Problema este de la temă, doar la meniul respectiv. Unica chestie care poți s-o faci e să schimbi 2-3 culori la meniu, culoarea la iconițe și revine totul la normal și ce mai este e modificat. Asta este singura soluție, aia e unica problemă.

Imaginile nu iți apar pentru că link-ul pus in temă nu mai este dispnobil. Trebuie să il modifici cu alt link care să fie disponibil (nu uuita că are nevoie nevoie de extensia .png .jpg etc ca să iți meargă).

• Upvote 1

• 0
Posted
2 hours ago, DeNyS. said:

Deci, tema asta am avut-o și eu, tot de pe internet au descărcat-o. Problema este de la temă, doar la meniul respectiv. Unica chestie care poți s-o faci e să schimbi 2-3 culori la meniu, culoarea la iconițe și revine totul la normal și ce mai este e modificat. Asta este singura soluție, aia e unica problemă.

Imaginile nu iți apar pentru că link-ul pus in temă nu mai este dispnobil. Trebuie să il modifici cu alt link care să fie disponibil (nu uuita că are nevoie nevoie de extensia .png .jpg etc ca să iți meargă).

Multumesc!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.