Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de aseară am vrut să probez versiunea 7.1 Android, să văd cum este din punct de vedere de design, performanță și chestii de genu. Insă, când l-am instalat cel mai probabil am greșit versiunea pentru că sistemul respectiv avea butoane ca pe Huawei gen și telefonul meu are butoane și mergeau doar alea, nu butoanele externe, alea din telefon. Așa că am zis să refac totul de la capăt cu altă versiune. Bun, Unblock Tool ceva de gen și după, prin ADB Tools, fac „fastboot reboot bootloader” și ii dă restart. Bun, ok, apăs POWER+VOL DOWN șă intre in Recovery Mode. De aici nu o să mai iese din Fastboot Mode, am incercat să fac orice să-l scot dar nu știu ce să-i mai fac. Practic, dacă e să-l opresc, apare logo-ul de la ASUS și sus „Fastboot Mode” orice aș face.

Țin să menționez că am un ASUS Zenfone 2 Laser și ieri, reușing, am băgat Nougat 7.1 prin Lineage OS v14.1. Aveți ceva soluții? Eu nu mai știu ce să mai fac.

Posted

La final am rezolvat. Prin Android ADB ii dați comanda - prin CMD:

fastboot reboot
fastboot continue

și ar trebuii să meargă; normal ca să meargă nu uitați să descarcăți driver-ele de la telefonul vostru.

• gaby changed the title to Telefonul rămâne in Fastboot Mode nu merge să intru in Recovery Mode
  • 2 months later...
Posted
7 hours ago, Seba said:

Cum ai dat comda cmd la asus am aceasi problema

Dacă pe ecran ai Fastboot mode, folosește comenzile pe care le-am zis mai sus și pe care ți le citez mai jos: 

fastboot reboot
fastboot continue

Dacă nu iți merge, cel mai probabil nu mai are sistemul operativ și trebuie să-i dai „flash” ISO-ul din nou.

• Like 1
  • 1 year later...
Posted (edited)
On 6/12/2017 at 11:48 AM, DeNyS. said:

Salut, de aseară am vrut să probez versiunea 7.1 Android, să văd cum este din punct de vedere de design, performanță și chestii de genu. Insă, când l-am instalat cel mai probabil am greșit versiunea pentru că sistemul respectiv avea butoane ca pe Huawei gen și telefonul meu are butoane și mergeau doar alea, nu butoanele externe, alea din telefon. Așa că am zis să refac totul de la capăt cu altă versiune. Bun, Unblock Tool ceva de gen și după, prin ADB Tools, fac „fastboot reboot bootloader” și ii dă restart. Bun, ok, apăs POWER+VOL DOWN șă intre in Recovery Mode. De aici nu o să mai iese din Fastboot Mode, am incercat să fac orice să-l scot dar nu știu ce să-i mai fac. Practic, dacă e să-l opresc, apare logo-ul de la ASUS și sus „Fastboot Mode” orice aș face.

Țin să menționez că am un ASUS Zenfone 2 Laser și ieri, reușing, am băgat Nougat 7.1 prin Lineage OS v14.1. Aveți ceva soluții? Eu nu mai știu ce să mai fac.

salut, am si eu o problema cu un asus zanfon max care nu se mai aprinde si nu mai intra in recovery mode, nu il pot conecta nici la pc. nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. multumesc

Edited by extruser
Posted (edited)

cand il bag la incarcat se aprinde display-ul dar nu imi arata ca se incarca, si imi intra doar pe CSC mode adica power+volum up

imi arata doar bateria fara sa se incarce

Edited by extruser
Posted
19 minutes ago, extruser said:

salut, am si eu o problema cu un asus zanfon max care nu se mai aprinde si nu mai intra in recovery mode, nu il pot conecta nici la pc. nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. multumesc

Eu am rezolvat problema pe care am avut-o eu cu consola din Android Fastboot: adb>fastboot continuehttp://bamboopuppy.com/android-fastboot-commands/ // strict daca ai problema pe care am avut-o eu.

Daca nu se mai aprinde deloc, Artanis ți-a dat raspunsul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.