Jump to content

Recommended Posts

Posted

O companie din China a lansat un laptop, numit GPD Pocket, cu dimensiunile unei cărţi care rulează o versiune completă de Windows 10.

Cu un design îngrijit, micul computer include procesor Intel Atom, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB şi baterie de 7.000 de miliamperi.
gpd-win.png?width=640&height=425

Ecranul are diagonală de 7 inchi şi oferă rezoluţie Full HD (1.080p).

Proiectul a fost finanţat cu succes pe platforma de crowdfunding Indiegogo, iar primele unităţi vor fi livrate către clienţi în luna iunie. Un astfel de laptop cântăreşte mai puţin de o jumătate de kilogram şi costă, la promoţie, 499 de dolari.

Posted

La 499 dolari (care oricum va mai scadea in timp) e ok, avand in vedere ca e cat o tableta. Tastarea va fi o problema pentru persoane cu cremvurshti in loc de degete (recte eu). L-as cumpara pentru "office on the go" si sa incerc StarCraft pe el. :))))

• Upvote 1
Posted
On 15.06.2017 at 8:50 PM, Artanis said:

La 499 dolari (care oricum va mai scadea in timp) e ok, avand in vedere ca e cat o tableta. Tastarea va fi o problema pentru persoane cu cremvurshti in loc de degete (recte eu). L-as cumpara pentru "office on the go" si sa incerc StarCraft pe el. :))))

Eu zic ca mai bine asta. L-am avut si eu si e chiar ok.https://altex.ro/laptop-2-in-1-myria-gateway-m1015-intelr-atomtm-z3735f-pana-la-1-83ghz-10-1-ips-2gb-32gb-intelr-hd-graphics-windows-10

Posted

Posibil sa fie o chestie de gusturi aici, dar pentru mine Myria imi pare a fi un brand "no name", aparuti si ei "sa fie acolo". Chiar am avut electronice de la ei si nu sunt incantat de calitate

Posted
23 hours ago, Artanis said:

Posibil sa fie o chestie de gusturi aici, dar pentru mine Myria imi pare a fi un brand "no name", aparuti si ei "sa fie acolo". Chiar am avut electronice de la ei si nu sunt incantat de calitate

Este asus care este apropiat de pret si performante egale cu myria.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.