Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand am achizitionat un Meizu Pro 6, totul bine si frumos pana ce am incercat sa-l conectez la pc prin usb pentru incarcarea bateriei. Bateria se incarca, insa daca las telefonul la incarcat si imi pun castile la urechi, se aude un sunet precum interferentele radio, daca dau drumul la boxe, asta nu se intampla. Cum pot rezolva?

Tin sa mentionez ca (virgula) castile sunt de la un samsung iar usb-ul este cel original al telefonului. Folosesc windows 7.

a lot of bla bla bla...

Posted

ai incercat si cu alte casti sa vezi daca iti face la fel , ia lasa castile fara sa conectezi telefonul la pc , pare amuzant ce ne povestesti , daca face la fel si cu alte casti ai placuta stricata

Posted

Nush neaparat daca stricata, sau interferente normale.

Din cate stiu, de exemplu, placa audio integrata de pe placa de baza a PC-urilor are o zona care sa o izoleze de restul componenetelor, tocmai din motivul asta..

Poate ca pentru telefonul asta nu au izolat bine circuitele si (cel putin pe unele modele) sa se auda acel zgomot in anumite conditii.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Aceeași problemă o am pe un LG G3 când îl țin în priză și ascult muzică la el, se aude un bâzâit. Posibil să fie ceva intern, un circuit with poor shielding, or something. Ar putea fi aceeași treabă și la tine, din moment ce bâzâitul dispare când îl decuplezi de la o sursă de curent.

• gaby changed the title to Meizu pro 6 problema bazait cand e la incarcat?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.