Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am aceeași problemă ca a și tipului de ici - 

Doar că eu nu am nici un hook de zăpadă. Folosesc ipb 3.4.9, tema deflection(am testat și altele default, tot la fel face).

Doar în anumite categorii/forumuri, mi se întâmplă faza aceasta..când vreau să postez un nou topic, se tot încarcă pagina, până când dă eroarea 500(pagină ablă/nefuncțională), iar dacă dau refresh/back/intru iar în zona respectivă, îmi arată că s-a postat topicul, doar că s-a postat de 3 ori, sau de 5 ori...Am verificat, nu am coduri html/bbcod scris greșit, sau neînchise prin forum/categorie.

Posted

Interesant. Îmi poți lăsa un PM cu site-ul comunității tale?

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
17 hours ago, L E V I N said:

Nu. Orice discuție se va face aici.

Vreau să fie legată de problemă, nu altceva.

Și cum ai vrea să te ajut dacă nu știu informații?

Încearcă să dezactivezi toate hook-urile / aplicațiile instalate recent înainte de a avea această problemă

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted

Am zis că am încercat așa ceva...Nu ține de hook-uri/aplicații.

Cred că de la o formatare greșită a unui cod html folosit la o categorie/forum....nu știu -_-

Posted (edited)

La ce cod? =))))))))))))))

Când dai post new topic, apare forum/index.php?  , după pagina albă

Normal, după acel index.php? trebuia să mai fie ceva gen, module=post bla bla...

Edited by L E V I N
Posted
17 hours ago, L E V I N said:

La ce cod? =))))))))))))))

Când dai post new topic, apare forum/index.php?  , după pagina albă

Normal, după acel index.php? trebuia să mai fie ceva gen, module=post bla bla...

Ai făcut ceva modificări înainte să îți apară acea eroare? Modificări însemnând adăugare hooks / applications / settings, etc. Dacă da, încearcă să dai revert la tot ce ai făcut.

• Upvote 1

Posted

Pur și simplu ștergi / refaci setările din fabrică (setările implicite ale aplicației / hook-ului)

Dacă este de la temă vorbește cu respectivul sa vezi ceea ce a facut în temă pentru a vedea care-i problema.

• Upvote 1

Posted

Probabil asta este comunitatea http://www.evils.ro/forum (s-ar putea sa ma insel)

1. Da un recache la tema (si la aplicatii daca ai instalat vreo aplicatie recent).

2. Verifica log-urile sa vezi ce modificari au fost facute si eventual le poti da revert sau dezactiveaza orice hook a fost instalat recent.

3. Intreaba-l pe respectivul ce modificari a efectuat

• Upvote 1
Posted

1. am încercat

2. ce loguri în afară de cele din acp mai pot verifica?

3. a adăugat aplicații/hook-uri, dar le-am șters...

Cum dau revert, și la ce se dă acest revert?

Posted (edited)

Nimic

Cred că este de la un hook șters, care a rămas în mysql..

Altceva nu știu ce să fie..am încercat și m-am gândi la orice, nimic.

Edited by L E V I N
Posted (edited)

Îmi apare doar că a depășit timpul de așteptare pentru postarea acelui topic(timeout pentru executare/așteptare). Și ceva erori neimportante(cred)

[22-Jul-2017 10:35:40 UTC] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php on line 140
[22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110
[22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127
[22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136
[22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137
[22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning:  Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

Faza e că astea sunt vechi...iar acel skin cu id 179 a fost șters.

Edited by L E V I N
Posted

Incearca sa modifici din

sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php

cu cel original din tema, poate poate... daca nu, incearca sa contactezi si persoanele de la host sa le explici problema pentru ca poate fi si de la ei

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.