Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut tuturor, dupa foarte mult timp petrecut alaturi de Matematica si Fizica, am reusit sa intru la Automatica, CTI, Bucuresti. 

Problema e ca nu am mai scris un programel de foaaaaarte mult timp. Nu stiu ce ar trebui sa recapitulez mai intai. Vreau ca in astea doua luni, ce mi-au mai ramas pana incepe facultatea, sa invat cat mai multa programare. 

La ce m-am gandit eu:  

caractere 

arbori

liste 

backtracking 

recursivitate 

subprograme 

sortare 

Astept sa imi mai dati voi idei de algoritmi  / lectii pe care ar fi bine sa le descopar. 

De asemenea, as vrea sa invat sa lucrez in Unity, am inteles ca se fac jocuri pentru telefon in acel program. Daca aveti sfaturi si pentru asta (de unde ar trebui sa incep, ce asteptari sa am, etc) le primesc cu drag. 

Edited by ldd.man25

• gaby changed the title to Idei de recapitulat (algoritmi, arbori, sortare, etc.)
  • 2 weeks later...
Posted

În primul an nu cred că o să te atingi de chestii legate de programare orientată obiect. La Iași se face în primul an matematică, 4 materii, câte 2 în fiecare semestru, fizică, bazele programării (chestii de arhitectură a procesoarelor, assembly), grafică asistată de calculator (AutoCAD), logică informatică, metode numerice și programare în C, urmând ca în anul II să faci chestii legate de C++, care mai aduc cu ce ai făcut în liceu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.