Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,am un server 50 sloturi mod RolePlay,gamemode modifcat de mine si de un prieten.Eu sunt incepator in script,iar acel prieten era sura mea de ajutor.Din pacate nu am mai colaborat,iar acum am nevoie de un scripter.Administrarea serverului,reclama,forumul,panelul etc ma voi ocupa eu,am nevoie doar sa imi rezolve un mic bug si sa fie acolo cand am nevoie de el pentru mici update-uri,bug-ul consta ca nu pot intra si iesi din HQ  mafiei Loz Aztecas.Nu stiu cum sa rezolv asta.Contact Skype:emilian.cosmin9

Posted (edited)

Am zeci de prieteni care se ocupă cu așa ceva, însă, pentru bug-ul tău nu te-ai gândit să răsfoiești prin Google? Sunt sigur că și alții au avut problema asta..

Du-te lângă ușă și dai /save și înlocuiește tu coordonatele cu cele din Exit.

Edited by AndrewDesigns
Adaugat probabil solutia problemei
Posted

Ok,multumesc,dar oricum am nevoie de cineva m-ai experimentat ca mine in script,serverul va evolua si am nevoie de cineva expermintat cat de cat.

Si nu inteleg ce mi-ai explicat,daca nu te superi,mai multe detalii?

Posted
7 minutes ago, eMosh said:

Ok,multumesc,dar oricum am nevoie de cineva m-ai experimentat ca mine in script,serverul va evolua si am nevoie de cineva expermintat cat de cat.

Si nu inteleg ce mi-ai explicat,daca nu te superi,mai multe detalii?

Deci, tu ai zis că nu poți să ieși și să intri în HQ-ul ăla, eu mă gândeam că nu sunt setate coordoantele la open și exit, cele două linii din GameMode. Iar după ți-am zis să vezi ce coordonate este în exterior lângă ușă la intrare în HQ și în exterior la ușă de ieșire și le setezi tu acolo.

• gaby changed the title to Caut scripter Samp roleplay gamemode
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.